Sex around the world или странните традиции в секс културите

  • Сподели:
Sex around the world или странните традиции в секс културите

Нова Гвинея

Там може, да откриете едно много интересно племе с името Самбианци. В това племе има традиция момчетата да се отделят от жените още в детска възраст и да останат, да живеят само с мъже, докато не станат пълнолетни. През това време се пробива кожата им стотици пъти, с цел да се прочистят от женското замърсяване. За да възмъжеят и да придобият сила, младежите са заставени, да изпиват семената течност на старейшините.

 Непал

Това е една много пренаселена държава, в която не стигат земи за обработване и пасища за всички от населението и точно поради тази причина са решили, да спазват една доста интересна традиция, в която жените имат право на няколко брака, в които мъжете трябва задължително да са братя. Всичко това се прави с единствената цел братята да не делят имуществото и земите, които притежават.

Нигерия

Там имат традиция родителите да омъжват децата си, докато са още съвсем малки, предимно за роднини. Разпространена е също и традицията - открадване на булката, за която специално се организира фестивал с името Гервол, в който мъжете се маскират, набелязват си подходяща жена и просто я крадат, без значение, дали е обещана на друг мъж, сгодена или омъжена. Останалите хора приемат новата двойка и им дават съгласието си за брак по любов.

Камбоджа

Там живее племе под името Креунг, в което се вярва, че когато момичето стане на 15 години, е време да си намери мъж. Интересното е, че в самото търсене на подходящ избраник за момичето, се включва и бащата, който прави специална колиба в близост до семейния дом, където спокойно може да посреща различни момчета, с които да прави секс всяка нощ, докато не си избере най–подходящия от тях.

Индия

Ритуала Готул може да се види в някои райони на Централна Индия. За този ритуал се събират млади момчета и момичета от едно и също племе и започват да ги просвещават в песните, морала, танците, както и секса. Момичетата биват почерпени със солидно количество алкохол с цел да се предпазят от нежелана бременност и започват да правят секс всяка вечер с различно момче от племето. Ако се случи така, че момичето забременее и е трудно да се разбере кой е бащата на детето, то бива осиновявано от цялото племе.