Шокиращи секс травми

  • Сподели:
Шокиращи секс травми

Всички хора по света правят секс с цел удоволствие или просто да се освободят от напрежението, но някои хора, дори и не предполагат какви опасности и най-вече травми, могат да ги дебнат докато са решили да изпробват нови секс пози, играчки или нестандартни места .

Пресметнато е, че 240 милиона души по света всеки ден правят секс.

Статистиката сочи, че 18 милиона британци са пострадали при по-разкрепостен секс. Някои от тях са получили травми при падане от парапети, столове, легла, маси и всякакви други мебели и повърхности.

33% от хората, които правят секс, са получавали контузии и травми, причинени от бурен секс.

Едни от най-честите и разпространени контузии са схващане на крайниците, охлузвания, сътресение на мозъка и изкълчвания. Травмите причинени от секс са най–различни, но сега, ще ви разкажем за по-нестандартните контузии по време на секс:

1. Ослепяване вседствие на оргазъм – се е случило на мъж, който след оргазъм е загубил зрението си.

2. Навяхване на тазобедрената става при жените –  случва се най–често при практикуване на позата “ездач” и рискът е значително по-голям при жените.

3. Счупване на пениса – е една от най-сериозните травми, която може да се случи при мъжете. На –често се случва, когато жената е върху мъжът и практикуват позата “ездач”. Често срещана фрактура е при мъжете и обикновено се получава при неправилно практикувана позата.

4. Различни разкъсвания по време на полов акт. Тази травма може да се получи както при мъжете, така и при жените. Когато кожата на половите им органи е суха, това може да доведе до различни протривания и разкъсвания. При жените могат да се получат разкъсвания, ако мъжът е със значително по–голям от нормалните размери пенис, както и при по-резки промени на позите.

5. Секс играчки, които са попаднали във влагалището или ануса. Има доста такива случаи, при които лекарите са извадили от половите органи различни видове играчки, вибратори, кондоми, топчета и какво ли още не.

6. Схващане в областта на кръста – може би една от най–разпространените секс травми, която се дължи на неподходящо избрана поза.