Сибирска вещица назова грешките, които пречат на хората да са щастливи

  • Сподели:
Сибирска вещица назова грешките, които пречат на хората да са щастливи

Елена Голунова вероятно знае всичко за магията. Но тя практикува и личностно развитие, което е неразделна част от човешката вътрешна енергетика. Победителката в шоуто "Битката на екстрасенсите" разказа какво пречи на човек да е щастлив. Каква е причината за човешките провали. Според нея причините са вътре във всеки един от нас.

Елена Голунова изброява седем грешки, които не позволяват на човек да бъде щастлив и успешен:

1. Да се правят прибързани изводи за даден човек или ситуация

Както се казва, човек предполага - Бог разполага. Да се знае предварително всичко е невъзможно. Животът често поставя хората в неочаквани ситуации, така че не трябва да се разчита на прибързани заключения.

2. Да се обобщава и да се залепва към някакъв конкретен сюжет на развитие

Ако човек иска да успее, например в бизнеса, той не трябва да се търси обща тенденция за развитие на всички предприемачи. Необходимо е да възприемат всяка ситуация и събитие като индивидуални случай.

3. Да се взема всичко присърце

Не си струва да се  изразходват сили и емоции, за да се мисли за това как просташки се е държала продавачката в магазина или че някой ви е настъпил по крака в метрото. От тези мисли се натрупва много негативна енергия. Ето защо всички дребни неприятности е необходимо бързо да се забравят, в противен случай те ще отслабят енергийната ни защита.

4. Апатия и безразличие

Само с действия може да се успее. Понякога пред човек се отварят много възможности. Съдбата му дава шанс едно на милион, а човек, който е в апатично настроение, не може да го види и да го използва. Негативните настроения правят хората слаби, слепи и безпомощни.

5. Да се дели всичко в живота на добро и лошо

В света няма абсолютно зло или абсолютно добро, няма нито черно, нито бяло. Така че не трябва да има стремеж към идеален живот, търсене на идеалния партньор за брак, идеалната работа и т.н. Всичко е относително. Ние първо трябва да се научим да ценим това, което имаме, тогава животът ще се запълни с нови неща и хора.

6. Да се връщаме в своето минало

Хората няма да могат да се развиват, ако не оставят на мира миналото си. Не трябва човек да се вини за грешките и действията си в миналото, от които се срамува. Каквото е направено, е направено. Всички минали разочарования няма да донесат щастие, ако постоянно се мисли за тях.

7. Да се лепят етикети на всичко и да се следват стереотипи

Не е необходимо да се вкарва живота в рамки и да се живее в съответствие с определени правила. Всичко се променя: ситуациите, принципите, мненията.

Източник: bg.checkonline4you.com