Скорпион: Най-хубаво е у дома - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Скорпион: Най-хубаво е у дома - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Овен през 2021 г. 

Скорпион: Аз (се) преобразявам

Най-хубаво е у дома

През последните три години Сатурн беше зает да поправя вашите комуникации. Подобно на всички водни знаци, и вашият се смята за "ням", но да не забравяме, че вие сте и знакът на тайните и окултното (което всъщност означава "скрито").

Предпочитате да слушате, да попивате, да асимилирате, да чертаете стратегии, да изглеждате непроницаеми. Но през 2020 година, когато Юпитер влезе във вашия дом на общуването, той ви принуди да поработите над начина, по който изразявате себе си и своите нужди.

Същевременно Сатурн и Юпитер ви насърчиха да подобрите уменията си за маркетинг и самореклама, които по принцип ви затрудняват. Всичко това вече приключи; да се надяваме, че сте усвоили уроците и сте готови за следващото ниво.

Нов период

През 2021 Сатурн (фокусирането) и Юпитер (разширяването) "се нанасят" при вас и по-точно, ще се настанят във вашия дом на дома и семейството. Обикновено преминаването на Сатурн в най-ниската част на картата не е лесно за представителите на различните знаци.

За Скорпионите обаче да се спуснат в избата, за да огледат основите на къщата, не е толкова страшно преживяване. Дори напротив – близко е на природата им. За последно Сатурн е бил в този дом в периода 1991–1993.

Важно е да си припомните какво се е случвало тогава във връзка с дома, семейството, емоциите, родителите, родителството и сигурността. Когато Сатурн е във вашия дом на жилището и домакинството, от вас се иска да се съсредоточите върху мястото, където живеете.

Така например някои хора се преместват, стават родители, купуват жилище или правят ремонт, а така също работят върху емоционални модели от детството. Домът е вашата черупка и защита, затова Сатурн в този дом може да предизвика силна потребност от емоционална, финансова и физическа сигурност.

Присъствието на Сатурн в т.нар. "ъглов" дом* (*Ъглови са първи, четвърти, седми и десети дом; в случая е четвърти. – Бел. консулт.), където влиянието на планетите се усеща по-силно, може да бъде е натоварващо. Но тъй като и Юпитер е там, неговото великодушие се усилва едновременно с ограниченията на Сатурн.

Нов фокус

За последно двете планети са били заедно в този дом преди 600 години, така че имате повод за празнуване. Фокусът в живота ви се измества от бизнеса, продажбите, маркетинга, общуването и логиката към дома, семейството и емоциите. Мисля, че този транзит ще ви бъде по-лесен.

Това не означава край на бизнеса и продажбите – ако сте овладели непознат език, той не изчезва, щом започнете да учите следващия. Ще отнесете всичко, което сте научили за комуникацията, в сферата на семейството и дома.

Може да се наложи да смените офиса или да работите повече от къщи. Между 14 май и 27 юли Юпитер ще навлезе в Риби – сроден воден знак, и в дома на любовта и децата: чудесен период за романтика, творчество, забавления и щастие.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".