Телец: Зенит и кариера - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Телец: Зенит и кариера -  астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогнозата за 2021 г. на Гал Сасон за зодия телец:

Телец: Аз имам

Зенит и кариера

Ако се изкачите до най-високата точка – пика, зенита – на своята рождена карта, ще я видите цялата, а също и живота си като на длан. В астрологията наричаме тази точка МС, от Medium coeli ("средата на небето"), но може да го тълкуваме и като Magister ceremonia (церемониалмайстор).

Древните гърци я наричали "Клеос" – величие, мисия в живота. Скъпи Телци, тази година вие се придвижвате към зенита. На върха е студено, според някои и самотно, но ще получите инструментите, които са ви необходими, за да постигнете целите си.

През последните три години Сатурн беше във вашия дом на висшето образование, истината и автентичността. Научихте много за себе си и живота. Време е да приложите наученото в кариерата си.

Първо – добрите новини

Юпитер, великодушната планета на разширяването и възможностите, отваря за вас врати в професионалния живот, като генерира множество идеи, пробиви и прозрения. Царят на боговете (Зевс в гръцката митология) ви приветства на Олимп и посредством Водолея свежда до вас мисията на живота ви.

Транзитът на Юпитер във Водолей в дома на кариерата благоприятства иновациите, работата с приятели и общности, технологията, електронната търговия и като цяло ви подканва да мислите нетрадиционно; колкото по-оригинално, уникално и ексцентрично – толкова по-добре.

Юпитер е и бог на гостоприемството и неговата помощ ще зависи от вашата готовност да приемате, да се грижите, да приютявате и да подкрепяте своите приятели и колеги.

А сега – недотам добри новини

Дочул, че синът му е във Водолей, Сатурн също решава да се присъедини, отново във вашия дом на кариерата. Вече го е правил през 1991–1993, така че припомнете си какво се е случило тогава в професионалното ви развитие и в отношенията ви с високопоставени фигури.

Сатурн ви принуждава да обърнете сериозно внимание на изборите, които засягат кариерата ви. Възможно е да ви подхвърли препятствия, но целта му е да ви научи да се концентрирате и да преодолявате предизвикателствата, а не да ви обезсърчи или да пречупи волята ви.

Сатурн ще остане в дома на кариерата ви две години и в този период ще постигате резултати само ако имате ясен план и проявите дисциплина, упоритост и издръжливост. Ако не сте наясно какво искате за професионалното си развитие, Сатурн ще ви помогне да откриете какво НЕ искате, което може да бъде потискащо и болезнено.

Но ако знаете какво искате да постигнете в професионалното си поприще, Сатурн може да ви помогне, особено когато и Юпитер е там.

Да обобщим:

Добрата новина е, че можете да достигнете професионални върхове; лошата – че носите излишен багаж по пътя си нагоре. Но нали сте бикове, ще се справите.

Юпитер ще навести за кратко вашия дом на общността и приятелите между 14 май и 27 юли, с което ще можете да надникнете в следващата година – 2022. Юпитер може да ви доведе нови приятели, да подобри позицията ви в компанията или да ви срещне с нови организации, с които бихте могли да работите.

Затъмненията

Тази година затъмненията усилват и ускоряват събития и процеси, свързани при вас с дома на финансите, талантите и самооценката. Драконът иска да черпите от скритите си таланти, които вероятно са били активни или са се проявили за първи път през 2001–2002 или през 1983–1984.

Много е важно да се съсредоточите върху своите дарби, финанси и самочувствие, защото се смята, че вашият знак е съсъдът на тези аспекти в живота. Опитайте се да се вгледате дълбоко в талантите си и да инвестирате в тях. През 2021 очаквайте добра карма и моджо (вълшебна сила) във финансите.

Повече информация може да намерите в книгата на Гал Сасон "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака", издателство "Кибеа"