Тест: Какво разкрива за вас позата, в която седите?

  • Сподели:
Тест: Какво разкрива за вас позата, в която седите?

Вашето тяло може да разкрие много неща за вас. Ние правим много неща автоматично, без да ги обмисляме съзнателно. Подобни инстинктивни действия могат да хвърлят светлина върху нашия характер, вътрешните ни емоции и страхове – онези неща, които обикновено остават скрити за очите на другите хора. Например позата, в която обикновено стоите разказва много за вашата личност!

А: Събрани колена, раздалечени ходила

Вие сте креативен и очарователен човек, въпреки че дълбоко вътре в себе си сте все още дете. Притежавате невероятната способност лесно да превключвате между различни дейности, но ви е трудно да се концентрирате върху една единствена задача за дълъг период от време. Хората се чувстват леко и приятно във вашата компания, въпреки факта, че често казвате нещо, преди да сте го обмислили. Обикновено подценявате проблемите, вярвайки че те могат да се решат сами. Ако се провалите, вие прехвърляте задачите си на някой друг, за да не се тормозите и да си губите времето.

B: Кръстосани крака

Вие сте неуморими мечтатели и притежавате голямо въображение. Умът ви е пълен с нови идеи, които често ви печелят възхищението на хората около вас. Индивидите като вас често биват наричани "душата на компанията". Не можете да понасяте ежедневната рутина и обожавате да пътувате и да учите нови неща. Взимането на каквито и да било решения е лесно за вас, независимо дали става въпрос за прическа, работа, партньор или дори града, в който живеете. Никога не си губите времето в правенето на нещо, което не ви прави щастливи.

С: Събрани ходила, раздалечени колене

Внимателно обмисляте възможностите преди да направите своя избор, защото искате всичко да е перфектно. Много сте придирчиви, дори малко дребнави. В същото време вие сте хронично дезорганизирани. Но вашият хаос е напълно логичен за вас, и всяко нещи в него си има определено място. Имате проблем с фокусирането върху определени неща. Когато говорите, можете лесно да се разсеете от темата на разговора. Някои хора може да ви смятат за арогантни, защото често не взимате под внимание какво казва събеседникът ви.

D: Събрани крака

Не обичате да се карате или да показвате емоции пред хората и се чувствате неловко, когато другите се целуват или прегръщат във ваше присъствие. Когато говорим за целувки и прегръдки, вие ги възприемате като нещо интимно, което не трябва да се излага на показ.

Вие нямате проблем с изразяването на чувствата си. За вас е характерна откритост, граничеща с грубост. Нещо повече, вие сте педантични по природа. Онези от вас, които изпитват затруднения с това, може би имат проблеми с комуникацията. Вероятно изглеждате доста резервирани, но в действителност вие приемате всичко присърце и винаги сте готови да се изправите срещу целия свят.

Е: Събрани крака, наклонени на една страна

Никога не прибързвате, предпочитате всичко да се случва тогава, когато трябва да се случи. Вие сте упорити, и никога не се отказвате по средата на пътя към вашата цел. Грижите се много за външния си вид и полагате много усилия да изглеждате по най-добрия възможен начин. Но това не увеличава самочувствието ви. Вие сте много раними и трудно приемате критиката.

Източник: brightsight.me / Превод: framar.bg