Ти не си емоционален вампир, ти си емоционална ку*ва

  • Сподели:
Ти не си емоционален вампир, ти си емоционална ку*ва

Нали ги знаете онези, не емоционалните вампири, а емоционалните ку*ви. И аз ги знам. Плюят ви в душата сякаш сте им длъжни.

Как да разпознаеш емоционалната ку*ва - наръчник в десет стъпки.

1. Емоционалната ку*ва ще държи да й е емоционално с теб - ще иска да я забавляваш, да ти поплаче на рамото за стара любов, да изчезне безвъзвратно.

2. Емоционалните ку*ви не могат да се свържат емоционално! Когато спите с тях ще имате чувството, че не се получава, че това не е вашият човек и нещо не е наред с вас.

3. Емоционално дистанцираният партньор се отдръпва и ви държи на една ръка разстояние. В началото всичко е великолепно, той е умен, забавен и с широк светоглед, но колкото повече време минава, толкова повече причини намира да не е с вас.

4. Спира да ти пише добро утро, красавице, защото пише добро утро на някоя друга не чак такава красавица.

5. Емоционалната ку*ва ще ти плюе в душата и ще се държи така сякаш ти си я наранил. Ах, тази лесно ранима душа!

6. Емоционалната ку*ва има непрекъсната нужда от нова и нова стимулация, за да се поддържа жива. Когато се насити на тялото ти, ще започне да се оглежда за други тела. Много често емоционалната ку*ва прилича на наркоман - има нужда от поредната доза серотонин, за да е щастлива. Обикновените неща от живота не й доставят удоволствие.

7. Емоционалната ку*ва е винаги другаде, никога до теб и никога не на себе си. Тя е пълен хаос, не може да организира живота си, няма никакви ценности и посока накъде върви.

8. Където и да застане емоционалната ку*ва, винаги е на грешния житейски кръстопът.

9. Емоционалната ку*ва съществува в 21 век и държи ти да й плащаш сметките. 21 век - жени плащат сметките на мъже.

10. Скоро, когато спреш да мислиш за нея, тя ти изпраща съобщение по месинджър или ти се обажда, защото знае, че си спрял да мислиш за нея - it`s like a radar!

Емоционалната ку*ва съществува и не, съвсем не говорех за жена.

Автор: Боряна Ангелова