В света на Скорпионите

  • Сподели:
В света на Скорпионите

В света на хороскопите Скорпионът има добра репутация, когато става въпрос за запознанства. Той обича да достига бързо интимност, но може да има известни трудности да се довери на другия. Скорпионите често са неразбрани, защото са доста резервирани да запазят истинските чувства в сърцето си. 

Връзките обаче представляват важна възможност за растеж и трансформация и всяка романтична среща ги оставя дълбоко променени. Скорпионите веднага знаят дали искат да опознаят някого по-дълбоко, така че да не се забъркват в любовния си живот. Те ценят лоялността и отдадеността и държат на думата си. Тук ще разберете повече за това какво всъщност означава срещата със Скорпион.

С кого Скорпионите са най-съвместими?

Скорпионът е склонен да се разбира добре със зодия Лъв. И двамата са изключително лоялни към хората, с които излизат, и след като решат да обичат някого, те му посвещават цялото си време и любов. Лъвовете се нуждаят от много похвали и внимание в една връзка, а Скорпионите имат очи само за тях. И двамата носят доста драматичност в двойката, но възходите и паденията ги правят по-силни и издръжливи.

Рибите са друго добро сходство за Скорпионите. Тези два знака са много интуитивни и емоционално чувствителни. Те могат незабавно да възприемат какво чувства другият, без да се налага да казват нещо. Рибите са щедри и състрадателни и могат да помогнат на Скорпионите да изразят своята по-мека страна. Когато Скорпионът е в лошо настроение или не иска да сподели какво го притеснява, Рибите ще бъдат до него, за да го изслушат и да го съпреживеят.
Телецът е знак, от който Скорпионът често е привлечен. Телецът предлага стабилност и ангажираност, които Скорпионът цени. Освен това Телецът обикновено е супер спокоен, търпелив и никога няма да реагира бурно, когато Скорпионите са разстроени.

Защо Скорпионите могат да бъдат толкова трудни за среща?

Когато Скорпион обича човек, той полага всички усилия, за да накара връзката им да работи точно по техния начин. Той полага много усилия, за да има лоялността на партньора си и също така лесно може да ревнува. Скорпионите са резервирани и понякога вярват, че човекът, с когото излизат, може да крие нещо от тях. Предпазливи и мнителни са.
Това обаче ще остане скрито за партньора им и последният никога няма да разбере, че Скорпионите се чувстват по този начин.
На Скорпиона му отнема известно време, за да се довери на хората и да разкрие своята уязвимост.

Какво е да излизаш със Скорпион?

Скорпионите жадуват за голяма интензивност в отношенията си и обикновено знаят веднага дали се интересуват от някого или не. Те няма да се срещнат с вас, само за да излязат и предпочитат да развият по-дълбока интимност с малцина. Те могат да се насладят на дълги разговори по дълбоки теми и вероятно са любопитни какви трудности е имал партньорът им в миналото. Скорпионите обичат да стигат до същността и да разбират защо някой е такъв, какъвто е.

Какви знаци трябва да избягват скорпионите?

Скорпион и Близнаци са два знака, които могат да се сблъскат. Близнаците обичат да бъдат заобиколени от хора и да участват в социални събития от всякакъв вид. Харесва им да бъдат център на внимание, макар и понякога това да е срещу тях самите.
Вместо това, Скорпионът е много по-интроверт и иска партньора изцяло за себе си. Двамата имат различни начини да прекарват свободното си време и могат да спорят дълбоко, за да съвпадат с желанията и плановете си.

Везните е още един знак, с който Скорпионът може да има проблеми. Везните обичат да излизат и да флиртуват с множество хора, преди да изберат един, докато Скорпионът не обича да се вижда с толкова много хора едновременно. Скорпионът лесно може да ревнува от Везни, които говорят с приятели, и не им харесва да не разбират къде са отношенията им с другите. 

Какви са Скорпионите, когато са влюбени?

Скорпионите се влюбват бързо, ако се интересуват от някого, но може да не ви накарат да осъзнаете колко са обсебени от вас. В началото предпочитат да запазят чувствата за себе си, но постепенно със задълбочаването на връзката, също полагат усилия вместо да държат емоциите скрити в сърцето си.

Известни жени Скорпиони са: Джулия Робъртс, Ан Хатауей, Деми Мур, Джоди Фостър, Скарлет Йохансон, Уинона Райдър, а от мъжките представители: Лари Кинг, Пъф Деди, Бил Гейтс, Келвин Клайн, Итън Хоук, Ален Делон, Енио Мориконе, Леонардо ди Каприо и други.