Везни: Любов витае във въздуха - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Везни: Любов витае във въздуха - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Везни през 2021 г. 

Везни: Аз балансирам

Любов витае във въздуха

През последните три години Сатурн и Плутон пътуваха заедно във вашия дом на дома и семейството и вие – един от най-социалните знаци, станахте домошари. Наложи ви се да насочите енергията си върху задачата да свиете гнездо; да направите каквото е необходимо, за да се чувствате сигурни; да се справите с древната си карма.

Много Везни смениха местоживеенето си, станаха родители, преживяха раздели, сбогуваха се с децата си, които напуснаха семейното огнище, за да започнат собствен живот. На вратата обаче чука промяна.

През 2021 ще можете да се върнете към своя елемент (въздуха), да разперите криле и да полетите. В дома на любовта и щастието ще се настанят едновременно Господарят на кармата Сатурн и Юпитер, който носи късмет.

През следващите няколко години Сатурн ще се фокусира върху щастието ви и ще ви подкани да помислите какво кара душата ви да пее. Как забавлявате себе си и другите? Кога за последно се свързахте с детето в себе си – чрез творчески проект, хоби или спорт? Ще трябва да направите нещо по въпроса.

Сатурн и Юпитер заедно планират чудесна година за вас, която ще се върти около децата, творчеството, радостта, приключенията, спорта и романтиката. Ако имате партньор, през 2021 е време да поработите върху повторното влюбване, романтиката и оригиналните срещи.

Предупреждавам, че в противен случай или вие, или половинката ви може да си хване любовник. Ако сте сами, Юпитер ще ви предложи няколко кандидати. Много двойки могат да забременеят, така че ако не желаете да каните нова душа на земята, вземайте предпазни мерки.

Може да ви прозвучи странно, но през 2021 би било чудесно да се запишете на курсове по актьорско майсторство и да излизате повече навън. Киното, театърът, концертната зала и музеите могат да се превърнат във вашата религия.

Време е да играете, да се забавлявате и да обичате. Канете гости, организирайте сбирки, киновечери и игри. Защо не и пижамени партита? За последно Сатурн е бил във вашия дом на любовта и децата през 1991–1993.

Тогава Юпитер не е бил там, за да ви помогне да асимилирате суровите уроци, които ви е преподал Господарят на кармата. През 2021 обаче доброто ченге и лошото ченге се събират заедно, за да ви тласнат към творчество и щастие, като същевременно грижливо ви пазят от негативни мисли и страхове, които заплашват да развалят купона.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".