Виж коя е твоята огледална зодия

  • Сподели:
Виж коя е твоята огледална зодия

Всички желаем комфорт и разбирателство във връзките си. Някои хора отговарят на описанието на зодиакалния си знак почти на 100%, други разбира се, не толкова. Но без значение от процентите, понякога е по-добре да знаeм между кои зодиакални знаци има магическо привличане.

Клиширано или не, противоположностите често се привличат много силно, така че нека хвърлим око на зодиите, които са "противоположни" на нашата, за да знаем с кого си имаме работа.

Комбинациите са 6, тъй като зодиакалните знаци са 12 на брой.

Овенът, който уважава главно собствените си интереси, се разбира добре с Везните, които пък се отдават на общите интереси във връзката. На Везните не им пречи да мислят както за себе си, така и за гордия Овен.

Телецът се фокусира върху физическата стабилност, а Скорпион върху емоционалната. Именно затова, на тези два знака често им е добре в една компания, защото и двамата ценят сигурността.

Близнаците прекарват живота си в търсене на знания, а Стрелец в търсене на мъдростта. Двата знака ще имат щастлив път, ако вървят заедно - ръка за ръка. Само така всеки може да утоли жаждата си за знания.

Ракът е фен на емоциите, а Козирог на физическото развитие. Добра комбинация, тъй като между тях винаги има физическо привличане, което по-късно достига до емоционално равнище.

Лъвът държи на персоналните ценности, а Водолей на общите.

Девата дава физически саможертви в името на човека, когото обича. Рибите - емоционална саможертва.

Източник: framar.bg