Вижте как се ядосват дамите от различните зодии

  • Сподели:
Вижте как се ядосват дамите от различните зодии

Женският гняв, както е известно, е истинско стихийно бедствие. На жертвите на този катаклизъм се препоръчва да се запасят с храна и вода, както и с материали за оказване на първа помощ. Разбира се, нещата зависят и от това каква катастрофа ще застигне нещастника. Ето как се ядосват дамите от различните зодии.

Овен – пожар

Донякъде ви е провървяло, намирате ли се около жена Овен – ежедневно получавате предупреждения как трябва да се държите с представителките на знака. Но дори и да ходите сякаш сте върху стъкло, пак може да бъдете поразени от този ярък пожар. Яростта на нежните създания избухва мигновено и без никакво предупреждение. Вариантите са два – или да я потушите, получавайки изгаряния, или да бягате, докато отмине от само себе си.

Телец – цунами

Главната опасност при цунамито е внезапната му поява. Както слънцето си свети и крайбрежието на океана е тихо и спокойно, за секунди водата отстъпва, оголвайки дъното, а после се стоварват огромни вълни. А причината е земетресение някъде далече от брега. По същия начин, ако жената Телец не отговаря на провокациите ви, това не означава, че нещо вътре в нея не е трепнало. И както кротко си седите, изведнъж ще ви засипят литри гняв.

Близнаци – пясъчна буря

Дамите от знака са гневливи, но пък не са злопаметни и лесно им минава. Яростта им обаче е непредсказуема – точно като пясъчна буря. И макар на пръв поглед пустинята да не изглежда особено страшна, доста лесно е да загинеш в нея. Да попаднеш на ядосан Близнак е като игра на руска рулетка. Но пък той не е виновен, че точно в момента е готов да се взриви. Просто не може да го контролира.

Рак – гръмотевична буря

Раздразнението на Рака е като гръмотевична буря – често и познато явление. Сред гнева на природата можеш да се разхождаш, да се любуваш и да се чувстваш в относителна безопасност. Мълниите са нещо далечно, а гърмът е просто шум. А пък каква свежест настава после. Така е и с жените Раци – те се сърдят шумно, но не причиняват никаква вреда. А след кавгата се чувстват виновни и на драго сърце ще ви опекат ухаеща помирителна баница.

Лъв – изригване на вулкан

Ако Лъвицата изпадне в ярост, няма начин да не го узнаете и със сигурност разбирате, че рискувате живота си. Трудно е обаче да се откъснете от зрелището на разярената дама. За щастие, тя рядко ще ви устрои последния ден на Помпей. На нея ще е достатъчно да обозначи намерението си, за да разберете какво ви чака и бързо-бързо да се поправите.

Дева – виелица

Никога не се ядосва без причина, само в отговор на определени дразнители. Техния списък жената Дева ще предостави предварително на партньора си в два екземпляра, придружени с инструкция как да я обезоръжи. Гневът е като виелица – обикновено хората попадат в нея подготвени. Всъщност обаче това не им помага да се ориентират. Ако желаете да спорите с Девата, със сигурност след минути ще изгубите житейските си ориентири и само ще премигвате с клепачи.

Везни – суша

Никога не изпадат в истерия, не крещят, не тропат с крак и не се хвърлят към близката табуретка. Просто защото не са уверени дали това си струва. Ще помислят, помислят и ще ви простят, или пък обратно – ще ви облеят с презрение и ще ви зачеркнат от живота си. Първо обаче трябва добре да преценят нещата. И докато Везните взимат сериозно решение – съдбовно, както всичко в живота им, жертвата на гнева им тихичко загива, лишена от влагата, без която съществуването е невъзможно.

Скорпион – земетресение

Да ядосвате дамата Скорпион е самоубийствено занятие, защото тя не се занимава с дреболии, а веднага, образно казано, ще ви тресне с тигана по главата. Прийомът, който използва, е да издълбае почвата под краката на жертвата си. Добрата новина е, че магнитудът на това земетресение в повечето случаи може да бъде предсказан. Което, в интерес на истината, няма да ви помогне, но пък и няма да ви навреди.

Стрелец – лавина

Гледат да не се ядосват, защото знаят, че някой задължително ще пострада. Гневът на тези жени е нещо убийствено, макар самите Стрелци да са много жалостиви. В това именно е и парадоксът. Изпадат в ярост така, сякаш върху вас се стоварва лавина, и колкото по-далече се намирате, толкова по-вероятно е да избегнете гибелните последствия. Така че забележите ли, че дамата е започнала да говори силно и отчаяно да жестикулира, евакуирайте се на момента.

Козирог – наводнение

Гневът им е предсказуем и относително безопасен. Както веднъж годишно в някои райони има наводнение, така и Козирогът излиза от бреговете си в определена цикличност. Обикновено никой не страда, но пък има странични ефекти. Жената Козирог ще се ядосва около час, но ще ви трябва месец, за да се справите с последствията.

Водолей – ураган

Ураганният вятър постепенно набира сила. Точно така се нагнетява и гневът на дамата Водолей. Първо ще получите предупреждение, после ще видите как нещата малко по малко се превръщат в бедствие, докато не се стоварят върху вас с такъв замах, че да трябва да си събирате костите. А следващия път си отваряйте очите и ушите.

Риби – торнадо

Тези нежни и кротки създания може да бъдат сравнени със смъртоносния вихър. Недалеч от него цари прекрасно време, но попаднете ли в ядрото му, дупе да ви е яко. Яростта на Рибите е като торнадо, те стоят с каменно лице и хвърлят изпълнени с ненавист погледи. Смятате, че ако не се приближавате, сте в безопасност? Всъщност грешите. Ако жената Риба мълчи, бягайте, тя просто набира сила и ще се прокрадне към вас, без да ви даде никакъв шанс.

Източник: ПИК