Водолей: Преживявате значителна промяна - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Водолей: Преживявате значителна промяна - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Водолей през 2021 г. 

Водолей: Аз знам

Доктрината на Водолея

През последните три години традиционният ви управител Сатурн вилня във вашия дом на болката и страданието, освобождаването, миналите животи, болниците, затворите и какво ли още не.

Чувствахте се самотни, изоставени, изолирани от всичко, което обичате, сякаш насила затворени в пашкул. А заради пандемията цялото човечество се изолира заедно с вас. Вие сте знакът на човешката природа и нищо чудно, че всичко, което се случва с вас, засяга осезаемо всички нас.

За да стане още по-трудно, Господарят на смъртта Плутон застъпи във вашия дом на болката и болниците още от 2008 година. Когато през 2020 г. отговорникът по разширяването Юпитер се присъедини към повелителите на кармата и на смъртта, стана прекалено дори и за вас – приносителите на водата, свикнали с тежки товари.

От март до юли 2020 г. Сатурн беше във вашия знак и после го напусна за малко, ала през декември 2020 г. се върна отново и този път ще ви гостува до март 2023 г. Това се е случвало за последен път в периода 1991–1993 г.

Съветвам ви да си припомнете уроците, които ви е преподал тогава, защото е вероятно да се повторят под друга форма. Разликата е, че сега компания на Сатурн ще прави Юпитер – планетата на щедростта и благодатта.

За последно двете планети са били заедно във вашия знак през XV век, точно преди Ренесанса. Не се чувствайте задължени, но… и сега очакваме нещо подобно по размах, което да се отрази на цялото човечество.

Великият съвпад на Юпитер и Сатурн, настъпил по време на зимното слънцестоене през 2020 година, отвори портала, през който да пристъпи Епохата на Водолея. През 2024 г., когато Плутон навлезе във Водолей за първи път от 250 години насам, ще почувстваме вашите вибрации в пълната им сила.

За да преминем през водолейския портал, ще имаме нужда от вашите напътствия, защото вие ще търсите пътя и ще ни водите, докато научим езика ви и започнем да разговаряме с вашите извънземни побратими и посестрими без превод.

Картата на Водолея в таро е Звездата. Представлява изображение на красива гола жена, канализираща посредством тялото си електромагнитни вълни, които се превръщат в кристали, посипани край нозете ѝ (вж. колодата на Тот).

Истинска извънземна Кралица на небесата! През 2021 г. Сатурн, Юпитер и Минерва ще се съберат във Водолей, което ще рече, че през вашия архетип ще се филтрират фокус, разширяване и мъдрост в аспектите хуманитарна работа, благотворителни дейности, демокрация (разбирана като истинско народовластие), равенство, технологичен напредък, новаторство и младост/младежки дух.

Когато Юпитер и Сатурн са във вашия знак, вие преживявате значителна промяна. От 600 години насам това е най-благоприятният момент да промените облика си, да възприемете нова, по-автентична самоличност, да смените посоката в живота си и да се съсредоточите върху себе си.

Не казвам, че трябва да станете егоисти (което би затруднило повечето водолеи), но ви препоръчвам да осъзнаете по-добре собствените си нужди, желания и изисквания, за да можете да проявите пълния си потенциал.

През 2021 г. поискайте от фризьора си да изпробвате нова прическа, нещо по-младежко и хипстърско. Започнете нов тренировъчен режим. Обновете уебсайта си и другите канали, чрез които хората могат да ви намерят.