За изнасилването, травмата и последиците, говори Лейди Гага

  • Сподели:
За изнасилването, травмата и последиците, говори Лейди Гага

"Чувствах се така, сякаш живея в лъжа, като не я споделям".
 

35-годишната Гага разкри миналата година, че е забременяла, след като е била изнасилена на 19-годишна възраст.
Певицата твърди, че музикален продуцент я е нападнал, но тя никога не го е разкрила по име.
Преди да говори открито по темата, Гага каза, че се чувства сякаш "живее в лъжа", укривайки тази своя тайна. Веднъж решила да проговори публично за изнасилването, тя вече се чувствала по-спокойно.

Звездата от House Of Gucci разкри миналата година, че е забременяла, в следствие на изнасилване от музикален продуцент, когато е била на 19 години. В резултат на което получава пълен психологически и емоционален срив, а физически е била болна известно време.

Гага, чието истинско име е Стефани Джерманота, каза пред Deadline:

"Мисля, че за мен това беше част от лечебен процес, защото често съм в очите на обществеността и тя непрекъснато ме следи.
Наистина се почувствах така, сякаш изживявам една голяма лъжа, като не споделях проблемите, които преживявах. Това ме накара да споделя житейския си опит, а също и моите фенове, и хората, които ме следват. Така те знаят повече за моята човешка страна и аз се чувствам на по-комфортно място. Сега живея в истината."

Тя допълни, че наскоро е говорила с актьора Джейк Джиленхол относно неговия нов криминален трилър "Виновният" и цитата в началото на филма, който гласи: "истината, която ще те направи свободен", добавяйки, че наистина вярва в това твърдение.

Гага също така призова за промяна в начина, по който се обсъждат сексуалните престъпления, и постави въпроса защо го наричаме сексуално нападение, а не просто нападение.
Със сълзи на очи певицата обясни, че са били необходими години, за да превъзмогне случая и да се възстанови от атаката.
Никой от колегите и приятелите ù не е подозирал за това, но когато се е качила на сцената, за да получи своя Оскар за "Роди се звезда" през 2019 г., тя все още е била в лапите на това кошмарно преживяване.


"Всичко започна бавно да се променя, отне ми две години и половина, за да се измъкна. По това време спечелих Оскар - и никой не допускаше, че изживявам нещо подобно. Бях на 19 години и работех в бизнеса, когато един продуцент ми каза: "Събличай се".