Защо силните хора често привличат в живота си трудни взаимоотношения?

  • Сподели:
Защо силните хора често привличат в живота си трудни взаимоотношения?

Нашите отношения често ни дават информация за самите нас, особено когато сме силни личности.

Ако се борите за своята любов, ако ви е интересно, защото сякаш имате всичко останало, освен романтика в живота си, това може да е признак, че сте силна душа. Душа, която е тук, за да изпита дълбоки, трансформиращи действия чрез "другите".

Ето защо, силните хора често се сблъскват с трудни отношения и сложни начини за преодоляването им. Разберете, отношенията често са част от нещо по-голямо. Силните хора влизат в отношения, които служат на някаква по-висша цел, която е възможно и изобщо да не се прояви в този живот.

Изцеляващи отношения

Много от силните личности са и лечители. И следователно привличат партньори, които имат огромна нужда от изцеление и внимание.

Силните хора обикновено са добре "оборудвани" с методи за лечение на болестите и емоциите на тези, които имат нужда от излекуване, от емоционална подкрепа и комфорт. И… затова Вселената ги събира.

Изцелението обаче никога не е едностранно. Ако вършите много "лечителска работа" в отношенията си с другите, напълно вероятно е и вие, и те, да изпитвате ефекта от всичко това. Единственото, което е важно да помните, е, че вие не сте част от едностранни отношения.

Ако се чувствате изморени, изтощени от "целителската" работа, това може да е признак, че е нужно да промените и начина си на живот, и начина си на мислене.

Кармични отношения

Много често трудните и сложни отношения са пълни с карма от предишни животи. Кармичните отношения често са интензивни и тежки, особено в началото. Може да се изразяват в необяснимо силно привличане или в невероятно силно отвращение от време на време.

Изцелението на старите кармични рани в отношенията е сложна работа. Но пък, би могла да е огромен потенциал за израстване и еволюция.

Силните хора често привличат подобни неща в живота си, тъй като имат достатъчно сили, за да се справят. Освен това имат и необходимите "инструменти" за работа с тази кармична енергия.

Да свършиш кармичната си работа, не означава, че трябва да търпиш насилие или друг вид лошо поведение.

Ето какво могат да направят силните хора, които са част от трудни отношения:

1. Позволете си да бъдете слаби.

Често силните живеят, винаги изпитвайки необходимост да подкрепят другите хора, но трудните отношения са точно за това – за да стимулират противоположното, т.е понякога да бъдете… слаби.

2. Научете се да бъдете по-меки и разрушете всички бариери, които сте създали около себе си, за да не допускате любовта до вас.

Това е един от сериозните проблеми на силните хора – те умеят много добре да дават, но не са толкова добри в получаването. Затова, разрушавайки кармичните бариери, вие ще се научите не само да давате, но и да получавате, включително и … л ю б о в.

3. Разберете, че всички отношения са само опит, който ви е нужен, за да расте и се развива високият ви потенциал.

Просто приемете, че това е … част от пътешествието на…Душата.

4. Съсредоточете се върху любовта към себе си.

Ако наистина се научите да обичате себе си, това ще ви е от полза и в отношенията с другите.

5. Помнете, че трудните отношения понякога може да са полезни.

Щом можете да преминавате през проблемите и да разчиствате пространството наоколо, това може да ви бъде от полза и да успеете да изградите здрави отношения за цял живот.

Източниk: Diana.bg