Затлъстели мисли – затлъстели тела

  • Сподели:
Затлъстели мисли – затлъстели тела

Има пряка връзка между мислите ни и действията ни. Мислите резонират във всяка една сфера в живота ни, като го създават и променят непрекъснато. Това, което мислим се отразява и на нашите тела!

Забелязвате ли, че ако мислим, че сме дебели, обикновено ставаме такива! Ако мислим лошо за тялото си, то реагира я с болест, я с кило отгоре, я с някой обрив…

Излишните килограми показват няколко неща. Първото е, че много излишна плът служи като защитна броня.

Много хора се хранят на емоционална основа, без изобщо да са гладни те самите. Гладни са емоциите им. Емоции като страх, гняв, неодобрение най-често на собствената личност… И в резултат от прекаления емоционален глад идват прекалените кила.

Бронята от излишните кила се използва и от чувствителните хора, които приемат всичко твърде лично. От страхливите също. Задържаните обиди също оставят килца. А да и чувството за вина…

Другата причина за излишните килограми е задържането на зловредни мисли в главата, което води до запушване на циркулацията на енергия в тялото на тялото. Блокираните мисли в тялото ни блокира самото тяло.

Ако имате проблем с теглото обикновено се оказва проблем с главата. Затова вместо да се подлагате на безумни диети, подложете се на преосмисляне на мислите си.

Източник: evolife.bg