Жерар Пике показа новата си половинка Клара Чиа

  • Сподели:
Жерар Пике показа новата си половинка Клара Чиа

Жерар Пике публикува снимка заедно с половинката си Клара Чиа в Instagram, където двамата се появиха официално като двойка.

35-годишният футболист, който се раздели с 45-годишната Шакира през юни 2022 г. след 12-годишна връзка и на фона на обвинения в изневяра, се появи с новата си любов, 23-годишната Клара, в щастливо селфи, което бързо събра над два милиона харесвания.

Решението да пренесе романтиката им в социалните мрежи идва, след като Шакира се закани на Клара в новото си парче, което оттогава оглавява световните класации на Spotify.
То идва и след като бе съобщено, че Шакира е започнала изграждането на стена, която да отдели дома ѝ от този на бившата ѝ свекърва след раздялата ѝ с Жерар. 

Това се случва, след като Шакира постави ужасяваща кукла на вещица в естествена големина на балкона на испанския си дом, който според съобщенията гледа към жилището на бившата ѝ свекърва. 

Дали са имали връзка в продължение на 12 години или 9 месеца, дали от тези взаимоотношения са се родили деца или пък не, човешките отношения не бива да приключват по грозен начин или по такъв, от който след време да се срамуваш. Но явно дори и публичните личности понякога не разбират това и се отдават на своите ниски страсти и слабости.