Животът ви е отвел в различни посоки с причина

  • Сподели:
Животът ви е отвел в различни посоки с причина

Reconnecting is a bad idea.

Животът ви е отвел в различни посоки с причина. Приятели, партньори, близки или познати, с които поради конфликт или различни възгледи сте се разделили, не е удачно да връщате в живота си, дори след години.

Понякога просто няма синергия, никой не е лош или сбъркал.

Понякога говорим за нехармонична комбинация, два клавиша на пианото, които звучат фалшиво изсвирени едновременно.

Понякога не зависи кой колко е "пораснал" или колко е "духовен" и "осъзнат".

Понякога е просто химична комбинация, която създава отрова, вместо лекарство.

Не гледайте на живота през призмата на "Всичко е възможно", колкото и да е ползотворна в повечето случаи. Казвам го като Риба-Рак, която винаги търси начин, винаги намира смисъл, винаги се връща назад и разглежда стари снимки с топли чувства.

Последните години и този преход на Сатурн през Водолей бяха първите пъти в живота ми, в които си позволих да не съжалявам, че с някои хора не общувам вече. Преди страдах тези приятелства и партньорства, мислех че все нещо... още... поне малко... може да се направи.

Някои са се възобновявали, уж след катарзисен разговор и проява на уязвимост, само за да се сгромолясат отново след броени месеци. Вече знам, че няма нужда от цялото това нещо.

На някои неща им идва времето и просто умират (в твоя личен живот) и продължават живота си някъде другаде. И ти в мир, и те.

Автор: Ванеса Виденова