Зодиите, които не са подходящи за сериозна връзка

  • Сподели:
Зодиите, които не са подходящи за сериозна връзка

Овен

За Овена е изключително трудно да изслушва хората и винаги прави това, което си е наумил – точно това е и една от причините трудно да задържа сериозна връзка. Овенът е властен и опърничав, което не му позволява да се отдаде истински на чувствата, които изпитва. Когато Овенът е във връзка се опитва максимално да контролира партньора си и се стреми винаги да показва кой командва парада. Тази зодия може да изпитва изключително силни и истински чувства, но неспособността да ги показва застрашава значително връзките, в които се намира. Овенът е способен сам да подлива вода във връзката, в която се намира, както и да създава конфликтни ситуации, само и единствено, защото обича да плува в бурно море и еднообразието го депресира.

Дева

Девата предпочита да си живее в един собствен свят, в който смята за ненужно да дава повече, отколкото получава. И тя, като Овена, има способността да саботира отношенията си с партньора, а единствената цел, с която го прави, е просто да се забавлява. Девата е като малко разглезено дете когато се намира във връзка, тя остава контрола и решенията в ръцете на партньора си и не е склонна да поема никакви инициативи. Слабо място са изненадите, които даже не се и стреми да прави, защото смята, че щом нещата са стигнали до връзка, не е нужно да се напъва за партньора си.

Скорпион

Скорпионът е абсолютен егоист, когато е във връзка. За него няма правила и каквото си е наумил го прави без да се съобразява с чувствата на любимия. Скорпионът е изключително сексуална зодия, която обича разнообразието и нестандартния секс и ако не ги получава от половинката, бързо си намира някой, който да му предостави тези наслади. Чувствата на Скорпиона стоят дълбоко в сърцето и за него е трудно да се пречупи и да разкрие любовта си. Не би го направил, защото никога няма да си позволи, да даде повод на половинката си да го нарани. Скорпионът трудно би се ограничил да има само един партньор и дори да е във връзка, очите ще продължат да му шарят. Скорпионът няма как да се отдаде на партньора си на 100% и винаги ще има дори и една пикантна тайна, която ще запази са себе си и ще скрие от човека до себе си.