Зодия Овен – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Овен – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Овен и Зодия Близнаци

Това е едно изключително сполучливо съчетание. И двата знака обичат приключенията и притежават откривателски нюх. Овните успяват ежедневно да вдъхновят Близнака, а той от своя страна им дава изключително полезни съвети, благодарение на своя бърз ум, разсъдливост, критичност и интелигентност. Съюзът с Близнаци ще ви предпази от риска да попаднете в клопката на вашата импулсивност и прибързаност при взимане на важни решения. В тази връзка има стабилност, разбиране и активност – една страстна и незабравима любов.

Зодия Овен и Зодия Рак

Ракът е воден знак, който притежава силен характер и още по-силна интуиция, чрез която без проблем ще успява да отгатва вашите желания и настроения. Ако успеете да му вдъхнете повече смелост и стимулирате начинанията му, като междувременно го накарате да бъде по-земен, той ще е готов да ви отвърне с много топлина, любов и подкрепа.

Зодия Овен и Зодия Лъв

Изключително много огън, искри и сполучлива любовна връзка. От самото начало на отношенията ви, ще бъдете в постоянен възторг един от друг. Лъвът ще се чувства в свои води във вашата компания, тъй като обича похвалите, ласкателството и някой да му се възхищава ежедневно – а вие ще го правите с лекота. Лъвът от своя страна ще ви предложи нужната подкрепа, любов и ще е готов да направи всичко, за да бъдете истински щастливи.

Зодия Овен и Зодия Стрелец

Това, което събира двете зодии в едно е - вътрешният плам, страстта, ентусиазмът и нестихващото желание за приключения. Ако тези ваши страсти не стихнат, ще можете да прекосите целия свят заедно. Не забравяйте, че всичко е прекрасно, щом започва добре – вие търпеливо следвате Стрелеца, докато всъщност реалността е, че покореният е самия той.

Зодия Овен и Зодия Козирог

Двата рогати знака могат изключително добре да се допълват – Козирогът е способен да даде стабилност и защита на Овена, а Овенът, от своя страна, ще го забавлява и ще повдига духа му. Козирогът е сериозен и не особено разговорлив, но в компанията на Овена, е способен да се отпусне да прояви своето чувство за хумор и да погледне по-оптимистично на живота.

Зодия Овен и Зодия Риби

Рибите са привлекателни, чаровни и многолики, което от своя страна подхранва допълнително любопитството на Овена, който се опитва всячески да разкодира действията на Рибите и да ги опознае. За Овена Рибите са интересни, но и изплъзващи се, което още по-силно привлича Овните – защото са хора, които не харесват лесната игра, предпочитат да има нестандартни и по-забавни отношения, които да стимулират фантазиите им. Съюзът между двете зодии е интересен, различен и изключително обогатяващ и за двата знака.