Зодия Риби: брак, приятелство, работа...

  • Сподели:
Зодия Риби: брак, приятелство, работа...

Брачен хороскоп

Рибите са истинска благословия за своето семейство. Мъжете от тази зодия са известни със своята загриженост и уважение към партньорката и децата си. Прекарват изключително много време в дома, със своето семейство.

Основните им недостатъци са загуба на устойчивост, сила и енергия, а както всички знаем всяка жена очаква от своя съпруг да бъде глава на семейството и да се справя с проблемите в живота.

На мъжа Риби би му подхождала стабилна и решителна жена, която да го мотивира и насочи в правилната посока.

Жената Риби се чувства уютно и спокойно в своя дом, но тя често не разполага с достатъчно сили и енергия, за да реализира идеите си. Тя е много чувствителна и често губи интерес към всичко, с което се захване.

Поради тази причина на нейния съпруг би се наложило да инвестира много воля, сила и търпение, за да й помогне да възвърне своя ентусиазъм и оптимизъм.

Жената Риби би била щастлива в брака, ако човекът до нея е търпелив и предан, готов да й помогне във всяко едно начинание. Готова е да жертва всичко, дори собствените си мечти в името на семейството и децата си.

Професии, работа

Рибите са изключително отдадени на своята работа, затова могат да достигнат до големи висоти в кариерата си. Те са креативни хора и могат да мислят извън стандартите, което ги откроява от тълпата.

Основният недостатък на лицата, родени под водния знак е, че трудно преодоляват неуспехите.

Добротата и грижата за другите, прави Рибите подходящи за професии в сферата на медицината, консултирането и психологията.

Те често следват и по-творчески професии. От тях могат да станат талантливи певци, актьори, музиканти, танцьори, поети, художници.

Приятелства

Рибите са едни от най-грижовните приятели, на които може да се разчита за абсолютно всичко. Винаги съпричастни към болката на другите, тези интуитивни личности усещат настроенията на близките си, без думи и обяснения.

Чувствителните и лоялни Риби са готови да подадат приятелска ръка и да окажат подкрепа на своите приятели, в трудни за тях ситуации.

Те приемат проблемите на членовете на семейството си и приятелите си като свои собствени и правят всичко възможно, за да ги разрешат.

Родените под водния знак лица са страхотни слушатели, деликатни, грижовни и хуманни личности. Тези качества им помагат да откриват и създават нови и трайни приятелства.

Източник: chudesa.net