Зодия Риби: любов, ревност, раздяла...

  • Сподели:
Зодия Риби: любов, ревност, раздяла...

Любов

Чувствителните и нежни Риби са заклети романтици. Те са много предани и лоялни към своята половинка и са готови да направят всичко, за да се чувства партньорът им добре.

Родените под дванадесетия знак на зодиака, са истински щастливи само тогава, когато любовта им е споделена. Тя ги окрилява и им помага да развият творческия си потенциал.

В търсене на идеалната половинка, Рибите могат да оставят за гърба си няколко връзки и бракове, преди да открият подходящия човек.

Тайнствените и омайни представители на тази зодия живеят в свят на мечти и романтика.

Те обичат да помагат на човека до себе си и често пренебрегват собствените си нужди в името на половинката си. Проявяват неприязън и се отнасят грубо към всеки, който наранява техния спътник в живота.

В любовта, както и в другите области на живота Рибите са изпълнени с фантазия и мечтателност.

Връзката с представителите на водния знак може да бъде романтична, нежна и изпълнена с мили жестове.

Ревност

Ревността е постоянен спътник на лицата, родени под този зодиакален знак. Те обикновено искат твърде много любов и внимание от страна на своите партньори и когато очакванията им не са оправдани, Рибите се оттеглят.

Склонността им към фантазиране може да породи в главата им различни сценарии, които нямат нищо общо с действителността. Точно тази ситуация е неблагоприятна и за двамата партньори в една връзка.

Раздяла

Ако Рибите усетят, че половинката им злоупотребява с тяхното доверие и потъпква чувствата им, могат да сложат край на връзката завинаги.

Представителите на последната зодия често запазват самообладание и не показват по никакъв начин своите намерения за край на връзката, ако са разкрили изневярата на своя партньор. Те са склонни да мълчат и наблюдават дълго време, за да се убедят в нечистите намерения на човека до себе си.

Когато обаче разберат, че са измамени, Рибите са склонни да прекратят отношенията си и да не погледнат никога повече назад.

Ако обаче бъдат отхвърлени от своята половинка, представителите на водния знак са склонни да се самосъжаляват и да ронят сълзи до безкрай. В отчаянието си те могат да прибегнат до какво ли не, за да убедят любимия човек да се върне в живота им и да им даде още един шанс.

Най-големите емоционални изнудвачи на зодиака знаят точно как да накарат своя партньор да се чувства виновен в опит да го спечелят отново.

В леглото

В леглото Рибите са нетрадиционалисти, което ги прави прекрасни любовници. Те имат нужда да се изгубят в ръцете на любимия човек, обединявайки се в едно цяло.

Представителите на този знак имат богата фантазия, която ги прави велики любовници, винаги готови за приключения под завивките.

За тях отношенията в леглото са една възможност да направят партньора си доволен и щастлив.

Източник: chudesa.net