Зодия Телец - кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Телец - кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Телец и Зодия Овен

Двата знака имат много допирни точки. И Телецът и Овенът са динамични, амбициозни и мразят самотата. Ако Телецът успее да даде на Овена независимост, той от своя страна, ще му предаде енергията си и любовния плам, който притежава. Тези зодии могат да създадат перфектна връзка, в която движещата сила да бъдат и двамата.

Зодия Телец и Зодия Рак

Вие за Рака ще сте мечтаният партньор, перфектният приятел и човека, на който да разчита изцяло. Както водата напоява земята в природата, така и вашата връзка ще бъде взаимно допълваща се и в емоционално отношение ще се разбирате повече от перфектно. Пълен синхрон в отношенията и прекрасно приятелство в съчетание ви очаква с представител на зодия Рак.

Зодия Телец и Зодия Дева

В тази двойка цари истинска стабилност, хармония и мир. Когато земята срещне земя, отношенията стават реални, материални, осезаеми и сериозни. Телецът мигновено ще бъде покорен от деликатността и интелигентността на Девата, а в замяна Девата ще получи чувствителността и сексуалността, от които се нуждае.

Зодия Телец и Зодия Везни

Венера е планетата на плътската любов, което прави възможна тази връзка. В тази връзка вие ще обменяте мисли и ще участвате заедно в осъществяването на различни общи проекти. Дори и напълно противоположни като личности, двата знака се привличат изключително много и създаването на стабилна връзка е напълно реално и възможно.

Зодия Телец и Зодия Стрелец

Стрелецът е енергичен, пламенен и оптимист – той притежава всички качества, които търсите в един партньор. Стрелецът ще оцени вашата чувствителност, искреност и всеотдайност. Стрелецът ще усети във ваше лице - сигурен и стабилен партньор. Изключително добро съчетание за трайна връзка.

Зодия Телец и Зодия Козирог

И двата зодиакални знака са трудолюбиви, амбициозни и държат на верността. Телецът кипи от чувственост и топлина, неща които изключително много липсват на Козирога, но благодарение на Телеца, той може да получи в тази връзка всичко това и да открие любовта в живота. Това ще е една силна и пламенна връзка, изградена на стабилност и здрави отношения.

Зодия Телец и Зодия Риби

Земя и вода. Ще успеете бързо да опознаете манталитета на Рибите – сложни по характер, но чаровни и нерешителни. Въпреки че ще има моменти, в които трудно ще разбирате Рибите, същевременно ще бъдете много нежни един към друг и културните ви интереси ще съвпадат напълно. Рибите ще открият устойчивостта, която им липсва, а вие ще се насладите на интересни преживявания с представителя на зодия Риби. Едно изключително добро съчетание.