Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито 35 години по-късно

  • Сподели:
Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито 35 години по-късно

76-годишният Шварценегер сподели снимка в Инстаграм, на която позира с приятеля си и колега, 79-годишния Де Вито. На снимката е и дъщерята на Де Вито - Луси.

"Моят брат! Беше фантастично да видя Дани на Бродуей в пиесата ''I Need That". Той, Луси и всички, които участваха, забавляваха публиката, смееха се и обичаха всяка минута - една от най-добрите пиеси, които някога съм гледал, истински спектакъл направен със сърце! Нямам търпение да работим отново заедно."

Шварценегер и Де Вито са известни с участието си в "Близнаци" от 1988 г. - приятелска комедия, в центъра на която е двойката като генетично създадени близнаци, разделени при раждането. Филмът събра 111 милиона долара в боксофиса на Щатите при излизането си и беше петият най-печеливш филм, излязъл на екран през същата година, според Box Office Mojo.
Двойката работи по предстоящо продължение на филма, озаглавено "Тризнаци", въпреки че проектът беше отложен, след като режисьорът на оригиналния филм Айвън Райтман почина на 75-годишна възраст през февруари 2022 г. Райтман трябваше да се завърне за продължението, което щеше да включва братята, които откриват, че са тризнаци. 

Съобщава се, че Еди Мърфи е бил прикрепен към актьорския състав на продължението, но напоследък се твърди, че Трейси Морган ще поеме новата роля.

През май Шварценегер заяви пред The Hollywood Reporter, че проектът за продължение на "Близнаци" вече не се осъществява и че синът на Райтман - Джейсън Райтман - "буквално спря проекта, когато баща му почина".