Дани Де Вито & Риа Пърлман: понякога сложно, но не и невъзможно

  • Сподели:
Дани Де Вито & Риа Пърлман: понякога сложно, но не и невъзможно

Дани Де Вито и съпругата му отказват да се разведат дори след раздялата си, доказвайки, че семейството е далеч отвъд всякакви условности и всеки намира своя начин да продължи напред.

Дани и съпругата му Риа Пърлман се разделиха, след като прекараха заедно повече от три десетилетия, въпреки че те дори не са мислили за официален развод. Може да изглежда необичайно, но двамата се чувстват супер комфортно в новите отношения, които са изградили, доказвайки, че семейните връзки надхвърлят всички условности.

Двамата се запознават през 1971 г., след постановка на Бродуей, в което Де Вито участва а Риа идва да гледа представлението. 

''Влюбихме се от пръв поглед'', спомня си Риа, а Дани само потвърждава думите ѝ, допълвайки, ''прекарахме цялата нощ заедно и накрая я попитах за телефонния ѝ номер''.

Актьорът от сериала ''It's Always Sunny in Philadelphia'' и Риа изградили живота си точно като в приказка. Те прекарвали времето си заедно както у дома, така и на екрана, защото споделят снимачната площадка на комедийния ситком "Такси" (1978 – 1983 г.) и филма "Матилда" (1996 г.). Най-голямото им постижение обаче са трите им деца - двете дъщери, Луси и Грейс, и синът им, Джейк. Като повечето популярни личности те също се стараели да държат децата си далеч от нежелано обществено внимание.

Дани и актрисата от ''Бар Наздраве'' шокират всички с първата си раздяла през 2012 г., но се сдобряват година по-късно. Живеят заедно още четири години, за да се разделят отново през 2017 г. Макар и отношенията им да са се разпаднали или поне да не са такива, каквито в началото на връзката, те никога не са мислили за официален развод.

"Няма да се развеждам. Това не стои на дневен ред... за какво", казва Риа.

Всеки има своя формула за сдобряване и свой начин за раздяла. Героите от днешната ни история са намерили спокойствието и щастието в това да живеят под отделен покрив, да са разделени, но не и чрез официален развод. Виждат се често и прекарват време заедно, след като трудният период е вече зад гърба им и могат да се радват на добри отношения, без обичайната напрегнатост.

"Дани и аз винаги сме се обичали, имаме три невероятни деца заедно, а най-хубавото е, че по всички важни въпроси сме на едно мнение. Имаше труден преход през децата и всичко съпътстващо в живота, но вече сме в добри отношения с Дани, а това е всичко, което ме интересува", категорична е Риа.