Чанинг Тейтъм за трудностите след развода

  • Сподели:
Чанинг Тейтъм за трудностите след развода

Звездата от "Magic Mike" и съпругата му Джена Дюан разбиха сърцата на много фенове по света през 2018 г., когато обявиха предстоящия си развод. Изведнъж Тейтъм отново се оказа необвързан и не губи време в опити да намери следващата любов на живота си. От 2018 г. до 2020 г. известният актьор имаше връзка с певицата Джеси Джей, а от 2021 г. е партньор на Зоуи Кравиц.

Сърцето на Чанинг бързо се отвори за нови романтични възможности, но наскоро той разкри, че разводът му се е отразил тежко.

По време на разговора си с Vanity Fair Тейтъм разкри какво се е случвало между него и Джена Дюан зад вратите на личния им живот:

"Дълго се борихме да излекуваме отношенията си, въпреки че и двамата знаехме, че някак си сме се отдалечили един от друг."

Той продължи да обяснява, че като двойка, винаги са знаели колко са различни, но в началото са се опитвали да не го правят голям проблем.

"Когато станеш родител, наистина разбираш разликите между теб и партньора ти - гледате на света по различен начин, минавате през трудностите по различен начин,''

Джена и Чанинг не искали да продължават с преструвките и затова решили да се разделят, което обаче се отразило на Чанинг много по-силно, отколкото актьорът смятал.

"В началото беше супер страшно и ужасяващо."

И все пак, поглеждайки назад, той знае, че това е било правилното решение. "Вероятно това беше нещото, от което имах нужда.'' 

Травмата може би го е отказала от брака.
Въпреки че Тейтъм не затваря сърцето си за любовта, умът му все още помни, опитвайки се да го предпази от това да бъде наранен отново. 

"Не знам дали някога ще се оженя отново. Връзките се оказаха трудни за мен, въпреки че съм моногамен. В бизнеса нямам страх, че нещо ще се провали. Но когато става въпрос за хора, които обичам, се притеснявам."

В момента актьорът има връзка със Зоуи Кравиц и нещата изглежда вървят добре. Двойката избягва публични изяви и много рядко се появява на събития заедно. Това може би се дължи на общата им история с неуспешни бракове, тъй като Кравиц също е била омъжена преди и е преживяла развод през 2021 г. Актрисата от ''Жената котка'' беше омъжена за Карл Глусман.

Чанинг все още е любящ баща на дъщеря си, деветгодишната Евърли.

Едно от нещата, които разводът на Тейтъм засили, е връзката му с дъщеря му. Той разкрива, че именно Евърли е тази, която го е превела през трудните моменти.

"Просто захвърлих всичко и се съсредоточих само върху нея. Това беше най-доброто нещо, което някога съм правил, защото през това време имахме възможността да станем най-добри приятели."