Долф Лундгрен стана официално американски гражданин

  • Сподели:
Долф Лундгрен стана официално американски гражданин

Долф Лундгрен и съпругата му Ема Крокдал са горди от факта, че официално са станали граждани на САЩ.

Актьорът от "Непобедимите" и ''Роки IV'', който е роден в Швеция, пристига в САЩ преди 40 години. Долф обясни, че церемонията по натурализацията му е дошла 40 години след като се е преместил в страната. 

"Най-накрая го направих! Вече 40 години съм в тази страна с известни прекъсвания. Първо като студент, после като боец и актьор. Америка ми е дала прекрасни възможности и невероятен живот. Горд съм, че станах гражданин на САЩ и официално направих това мой дом", написа Лундгрен в Инстаграм.

66-годишният Лундгрен сподели своя снимка, на която държи документите си и американското знаме след церемонията в понеделник.

27-годишната Крокдал също сподели снимка, на която държи знамето заедно с документите си за гражданство.

"Чувствам се щастлива, че имам две места, които мога да нарека ''свой дом'' - САЩ и Норвегия. Две много различни страни, но смесицата от двете ме направи това, което съм днес", написа тя в своя Instagram.

Двамата се запознават през 2019 г. във фитнес зала в Лос Анджелис, където той е бил член, а тя е работила като личен треньор. Те се ожениха на малка церемония във вилата си в Миконос, Гърция, миналото лято.