Долф Лундгрен и Ема Крокдал си казаха ''да'' в Миконос

  • Сподели:
Долф Лундгрен и Ема Крокдал си казаха ''да'' в Миконос

65-годишният Долф Лундгрен се oжени за 27-годишната си приятелка, след като му бяха дадени "две до три години живот".

Легендата на екшън филмите Долф Лундгрен навлезе в нова ера в живота си с красивата си 27-годишна годеница Ема Крокдал. Щастливият им съюз е своеобразно пробуждане за Долф, тъй като той все още не е напълно излязъл от центрофугата с ужасяващите си здравословни проблеми. 

Лундгрен от години тайно се бори с рака.

През май 2023 г. звездата от "Роки IV" разкрива, че през последните 8 години се е лекувал от рак на бъбреците и черния дроб. Първата диагноза му е поставена през 2015 г. и Лундгрен трябвало да се подложи на операция за отстраняване на тумора. През следващите няколко години той следял състоянието си, а през 2020 г. лекарите откриват още тумори в областта на бъбреците му.

Долф отстранява шест тумора, което се отразява на общото му здравословно състояние. През 2021 г. актьорът работи по филмите ''The Expendables 4'' и ''Aквамен: Изгубеното кралство" през 2021 г., което не помогнало на състоянието му и лекарите му предложили да си вземе почивка. Така в този момент на Долф му казали, че му остават около ''две-три години'' живот, което било съкрушителна новина, но той отказал да се предаде.
Лундгрен посетил друг специалист за второ мнение, който му обяснил, че има и други начини за лечение на рака му.

За щастие, алтернативното лечение се оказало успешно. До 2022 г. туморите са се свили с 90%.

Той открива нова признателност към живота.

На Долф не му се е наложило да премине през този тежък период сам. През 2020 г., когато ракът му се връща, той се обвързва с норвежката треньорка Ема Крокдал. Въпреки 40-годишната разлика във възрастта им, двойката изглежда живее в абсолютно щастие.

Веднъж Ема пише поздрав за Долф на рождения му ден, описвайки го като "най-грижовния, любящ, трудолюбив, талантлив и внимателен партньор, който някога съм могла да искам".

Според Долф годежът им се проточил малко по-дълго, поради някои обстоятелства и "дългия път на предизвикателни медицински лечения, трябваше много пъти да отлагаме плановете си за брак".

Накрая, на 13 юли 2023 г., Ема и Долф си казват "да" във вилата си в Миконос. Цялата церемония била посветена на празнуването на "любовта, живота и щастието" и точно това пожелаваме на тази щастлива двойка.