Крис Евънс е избран за най-сексапилният мъж

  • Сподели:
Крис Евънс е избран за най-сексапилният мъж

Най-известен с ролята си на алтруистичния, самопожертвователен супергерой Капитан Америка във франчайза на Марвел за милиарди долари ''Отмъстителите'' и като отдаден, щастлив баща на кучето Доджър, Крис Евънс се чувства много по-удобно да говори за кариерата си, която е във възход през последното десетилетие.

Само през тази година той участва в ''Lightyear'' на Pixar, ''Grey Man'' на Netflix и засне три нови филма, включително ''Ghosted'' от 2023 г. за AppleTV+, който също продуцира. Наред с изброеното, актьорът съуправлява ''A Starting Point'', платформата за гражданско ангажиране, която стартира през 2020 г.

Вече на 41 години, Еванс се опитва да даде приоритет на здравословния баланс между професионалния и личния живот и да прекарва възможно най-много време у дома и със семейството си в Бостън. Той също така мисли много повече за бъдещето си извън актьорството – такова, което включва брак и бащинство.

''Това е нещо, което много искам'', единствено споделя той и не очаквайте да разкрие повече подробности около личния си живот, защото според него ''някои неща трябва да си останат само за вас, семейство и приятелите''.

Крис Евънс беше избран за най-сексапилния жив мъж на списание People за 2022 г. и без изненада той се намира в невероятна форма и на двете публикувани корици.

"Майка ми ще бъде много щастлива. Тя се гордее с всичко, което правя, но това е нещо, с което наистина може да се похвали", каза той пред People за новината.

41-годишният актьор сподели пред списанието, че все още се приспособява към новата си титла и че по-младото му аз би било заредено със самочувствие да научи новината.

Крис е родом от Бостън, Масачузетс и на въпроса кое е най-отличителното нещо в града, той отговаря:

"Бостън е пълен с много история! Обичам акцента. За мен акцентът е домът. Обичам времето там, сезоните, спортните отбори. Но най-отличителното нещо в Бостън... са може би нашите университети. Имаме много добри училища. Да бъдеш образован, това е адски секси".

Двадесет и две години в кариерата си, Евънс признава, че е готов да забави малко темпото.

''Най-приятният аспект от кариерата ми в момента е да се чувствам достатъчно сигурен, за да сваля крака си от газта. Чувствам, че имам малко повече свобода да отделя време далеч от индустрията и все пак да намеря проекти, които ще задоволят творческия ми апетит, когато се върна.''

Обявяването на Крис за най-сексапилния жив мъж идва, след като Пол Ръд получи отличието през 2021 г. Преди Пол Майкъл Б. Джордан грабна титлата през 2020 г., а Джон Леджънд беше най-сексапилният мъж през 2019 г.