Марго Роби оглави списъка на най-влиятелните жени, според списание Maxim

  • Сподели:
Марго Роби оглави списъка на най-влиятелните жени, според списание Maxim

Maxim Australia публикува своя окончателен, годишен списък Hot 100 за 2022 г., показващ най-успешните, най-влиятелните и най-талантливи жени в развлеченията, спорта и поп културата.

Начело на списъка е 32-годишната актриса Марго Роби, чиято холивудска кариера продължава да блести преди премиерата на последния ѝ филм ''Babylon''.

След като бързо се превърна в една от най-влиятелните жени във филмовата индустрия, Марго Роби продължава да удивлява публиката с впечатляващото си съчетаване на главни роли в някои от най-добрите холивудски филми – пример за това е мистериозният комедиен трилър ''Амстердам'', който излезе този месец.

Тази година Марго за трети път оглавява годишния списък MAXIM HOT 100. Всъщност тя вече официално е първият човек в историята на HOT 100, постигнал този уникален хеттрик! Красота, ум и талант за възхищение, тя без съмнение е стандартът, към който гледат всички австралийци, които мечтаят да успеят в Tinseltown.

Очакваме да видим и актрисата в ролята на куклата Барби в дългоочакваната адаптация на Грета Геруиг на емблематичната играчка на Mattel. Нещо повече, Марго е настроена да участва в две големи рестартирания на поредиците ''Карибски пирати'' и ''Бандата на Оушън''. Красавицата няма спиране и е повече от заслужен победител в окончателния списък HOT 100 на MAXIM Australia за 2022 г.

Списъкът на Максим включва няколко видни телевизионни водещи, включително Кари Бикмор от The Project, Джорджи Тъни и Соня Крюгер.

Спортни звезди като Сам Кер, Аш Барти и Ема Маккеон също участват.

Тази година също има няколко неочаквани имена, включително бившата легенда на AFL Даниел Лейдли.

В списъка са включени също поп принцесата Кайли Миноуг на 86-то място и актрисата Ребел Уилсън на 26-то място.

Предлагаме ви и: Великите трансформации на актьорите през годините

Нови снимки на Марго Роби и Райън Гослинг от снимачната площадка на "Барби"

Любовта, за която не говорим - Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

Джесика Честейн бе отличена за най-добра актриса на Оскарите