Никълъс Кейдж и Рико Шибата на премиерата на "Ренфийлд"

  • Сподели:
Никълъс Кейдж и Рико Шибата на премиерата на "Ренфийлд"

59-годишната филмова икона от новата комедия на ужасите "Ренфийлд" разгръща животинския си инстинкт в панталони с принт на зебра, докато позира с петата си съпруга, 27-годишната Рико Шибата на нюйоркската премиера на филма.

Никълъс Кейдж влиза в ролята на граф Дракула във филма - комедия на ужасите, кръстена на протежето на вампира. Кейдж засили блясъка на визията си с черно кожено яке, което идеално подхождаше на готическия тон на събитието.

Междувременно 27-годишната Рико, която се омъжи за Никълъс в Лас Вегас през 2021 г. и посрещна дъщеря им през август миналата година, допълни съпруга си в елегантна черна рокля.

Ренфийлд е герой от оригиналния готически роман "Дракула" на ирландския писател Брам Стокър от XIX век. Той е представен в психиатрична клиника, където се лекува от "зоофагична мания", която го кара да се храни с насекоми, а след това и с все по-големи животни. В хода на романа се оказва, че той всъщност е зараждащ се вампир, чието състояние може да бъде проследено не от самия Дракула.

Звездата от ''Лудия Макс: Пътят на яростта'' и ''Менюто'' Никълъс Холт влиза в ролята на Ренфийлд, изтерзания помощник на най-нарцистичния шеф в историята – Дракула, изигран от емблематичния и ненадминат майстор на нетипичните превъплъщения Никълъс Кейдж.   

В Ренфийлд верният слуга на безсмъртния граф е принуден да набавя плячка на господаря си и да изпълнява всяка негова прищявка, независимо колко ужасяваща и унизителна е тя. Но сега, след векове на емоционално и физическо потисничество, Ренфийлд отново жадува за нормален живот и най-накрая е готов да го потърси извън сянката на Дракула.

Нещата обаче не са толкова прости – самó по себе си е трудно човек да сложи край на подобна тежка зависимост, каквато споделят двамата, а и е практически невъзможно да кажеш „не!“ на Принца на мрака. Все пак става дума за нещо повече от обикновен нарцисист. На всичкото отгоре съвременният свят крие и други опасности... 

Трейлърът на Ренфийлд ни разкрива съвременна чудовищна история с голямо сърце, предлагаща уникална комбинация между драма, хумор, ужаси и впечатляващ екшън, които обещават едно от най-оригиналните филмови преживявания тази пролет. В добавка, можем да се насладим и на виртуозното изпълнение на Никълъс Кейдж като Дракула, което има предпоставки да се превърне в една от най-култовите роли на иконичния актьор.  

Режисьор на Ренфийлд е Крис Маккей (The Tomorrow War, Lego Филмът: Батман), а сценарият е дело на Райън Ридли (Рик и Морти), по оригинална идея на създателя на Живите мъртви Робърт Къркман. В ролите са Никълъс Холт, Никълъс Кейдж, Акуафина, Бен Шуорц, Ейдриън Мартинес и др.