Том Ханкс и Рита Уилсън позират с най-малкия си син Труман за семейна снимка в Лондон по време на премиерата на "Човек на име Ото''

  • Сподели:
Том Ханкс и Рита Уилсън позират с най-малкия си син Труман за семейна снимка в Лондон по време на премиерата на "Човек на име Ото''

Двамата обикалят света, за да популяризират предстоящия филм, в който бащата и синът играят заедно.

66-годишният Том Ханкс и стилната му съпруга Рита Уилсън позираха с най-малкия си син, 26-годишния Труман, в хотел Corinthia в Лондон по време на фотосесия за най-новия им филм "Човек на име Ото"

И Том, и Труман избраха елегантни костюми с ризи с отворена яка, а Рита изглеждаше невероятно секси в кожена пола тип молив.
Том демонстрира чувството си за стил в еднореден кадифен блейзър, съчетан със сив пуловер с V-образно деколте и тъмна риза. 
Същевременно 66-годишната му съпруга Рита изглеждаше сензационно в обгръщаща фигурата пола и поло, носени с метални токчета и колан с шипове.

Холивудският актьор играе главната роля в "Човек на име Ото", а синът му ще имаме възможността да гледаме като по-млада версия на героя.

В интервю за "Шоуто на Греъм Нортън", Том разказва как е казал на Труман да не разчита на известната си фамилия и че "трябва да уцели целта", когато играе младия Ото. 

Филмът разказва за Ото - намръщен вдовец, който завързва необичайно приятелство с младо и жизнерадостно семейство, което се премества в съседство. 

Говорейки за съвместната работа заедно със сина си във филма, който ще излезе по кината в Обединеното кралство на 6 януари, Том казва: "Труман играе по-младия ми герой, но той не е актьорът в семейството - той е художник и ще бъде оператор. Не всеки е подходящ за това, но той свърши великолепна работа и мисля, че беше изключителен".

За ролята на "най-мразения човек в Америка" Том се шегува, че "е фантастично да освободя вътрешния си мърморко". 

Том и съпругата му Рита ще участват в актьорския състав на новия филм на режисьора Уес Андерсън "Астероиден град", който ще излезе на екран през следващата година. Том ще участва и в новия филм, озаглавен ''Here'', в който ще играе заедно с Кели Райли, Робин Райт и Пол Бетани.