Стинг и Труди Стайлър: любовта не си отива

  • Сподели:
Стинг и Труди Стайлър: любовта не си отива

Стинг обяснява защо няма нищо против да говори открито за сексуалния си живот със съпругата си Труди Стайлър. 71-годишната рокзвезда разказва в ново интервю за Sydney Morning Herald, повече от 30 години след като влезе в заглавията на вестниците заради коментарите си за тантрическия секс със съпругата си Труди Стайлър.

През 1990 г. Стинг заяви, че двамата с Труди правят тантрически секс в продължение на седем часа. През 2014 г. той уточни: "Разбира се, че това изказване е малко преувеличено, истината е, че седемте часа включват вечеря и кино - това е отдаденост. Идеята за тантрическия секс е духовен акт. Не познавам по-чист и по-добър начин да изразиш любовта си към друг човек от споделянето на това прекрасно, аз го наричам, "тайнство". Сексът е здравословен.''

"Никога не сме обсъждали секса с родителите ми", добави той. "Имам късмет в много отношения и това, че съм здрав на тази възраст, е нещо, което не приемам за даденост. Загубих много приятели, които не успяха да стигнат дотук. Затова оценявам всеки ден, който имам."

Днес Гордън Съмнър, както е истинското име на Стинг, казва за връзката си и любовта, която изпитва към своята съпруга Труди Стайлър.

''Знам нещо за брака. С Труди сме женени от 27 години и хората са ме питали "как е възможно, как е продължило толкова дълго".
Отговарям им, че това е някакво чудо, но и че не се приемаме за даденост."


А към днешна дата годините, в които са заедно, са 46. Двойката споделят четири деца - дъщерите Елиът Паулин Съмнър, Мики Съмнър и синовете - Джейк Съмнър и Джакомо Люк Съмнър.