Том Харди със златен медал от благотворителен турнир по бойни изкуства

  • Сподели:
Том Харди със златен медал от благотворителен турнир по бойни изкуства

Холивудската звезда Том Харди изненада своите милиони фенове, влизайки в шампионат по бойни изкуства в Англия. Участвайки в този турнир, Харди доказа, че е екшън герой не само на екрана, но и в реалността, печелейки два златни медала.

45-годишният актьор от Venom демонстрира силата си, участвайки в UMAC Milton Keynes BJJ Open 2022, благотворителен турнир проведен в училище Oakgrove в Милтън Кейнс.

Шон Розбъроу, който спонсорира събитието, каза, че организаторите са знаели, че световната мегазвезда ще се яви на шампионата няколко седмици по-рано.

Тълпата не можеше да повярва на очите си, когато холивудската звезда излезе и по нищо не отстъпваше на професионален състезател, показвайки спортни умения, добра физика и ниво на интензивност в борбата.

''Пристрастяването е трудна и сложна тема, както и психичното здраве. Това са теми, които са дълбоко лични за мен и изключително близки до сърцето ми.
За мен е чест, че мога да представя благотворителната организация и моя екип REORG, както и страхотната работа, която вършат в подкрепа на психичното здраве и благополучие на ветераните от службата, военните и хората, които реагират първи, чрез терапевтичните ползи от спорта и тренировките.

Простите тренировки, за мен (като хоби и лична любов ), бяха фундаментално ключови за по-нататъшното развитие на по-дълбоко ниво на вътрешна устойчивост, спокойствие и благополучие. Не мога да опиша въздействието, което имаше върху живота ми и този на моите съотборници.

REORG е глобална организация с нестопанска цел и общност, която насърчава и дава възможност на ветерани, активни военни и лица, които реагират на първа необходимост, да използват бразилското джу джицу и тренировките по физическа подготовка като форма на терапия за преодоляване на физически и психически предизвикателства, укрепване на социалните връзки и подобряване на цялостното здраве и благосъстояние.

Тяхната работа е променила и спасила животи по целия свят, като не само е предоставила ефективно, положително средство за ориентиране и справяне с психологически аспекти на кариерата на военните и на хората, които реагират първи, но също така е позволила на много хора да намерят своята цел, идентичност и общност, които често се губят при прехода към цивилния живот.'', написа Харди в Instagram профила си.

Още статии, свързани с Том Харди: Отговорността има цена и няма такова нещо като съвършенство... и Том Харди е избран за най-трудния за разбиране актьор от американците