За да осигури по-добър живот на семейството си, Марк Уолбърг ще се премести от Холивуд

  • Сподели:
За да осигури по-добър живот на семейството си, Марк Уолбърг ще се премести от Холивуд

Марк Уолбърг е една от многото знаменитости, които избират да напуснат Холивуд, с цел по-спокоен и по-добър живот на семейството си.

Екшън звездата наскоро разкри, че продава дома си в Лос Анджелис и мести семейството си в Невада в търсене на по-добър живот.

''Искам да мога да работя от вкъщи'', споделя Уолбърг. ''Преместих се в Калифорния преди много години, за да се занимавам с актьорство, и съм направил само няколко филма през цялото време, откакто бях там. Така че, за да мога да осигуря на децата си по-добър живот и да следвам техните мечти, независимо дали дъщеря ми ще продължи с конния спорт, синът ми ще бъде баскетболист, а по-малкият ми син бъдещ играч на голф, това има много повече смисъл за нас'', продължи актьорът. 

Уолбърг и съпругата му Риа имат четири деца: Ела, 18 г., Майкъл, 16 г., Брендън, 13 г. и Грейс, 12 г.. 

''Дойдохме в Невада, за да си дадем нов облик и ново начало за децата - тук има много възможности. Наистина съм развълнуван какво ни е подготвило бъдещето. Това е най-голямото предизвикателство, всеки свободен момент, който имам, използвам, за да бъда със семейството си.''

51-годишният актьор обясни как иска да построи модерно студио в Невада, надявайки се да създаде фабрика за обувки и фабрика за спотни дрехи Municipal, компанията за облекло Sport Utility Gear, на която е съосновател.

През април Уолбърг пусна дома си в Лос Анджелис на пазара за 87,5 милиона долара. Семейният му комплекс се намира в луксозния квартал Бевърли Парк. Предприемачът купува имота от шест акра за 8,25 милиона долара през 2009 г. и възлага на архитект Ричард Ландри да построи къщата, която разполага с 12 спални и 20 бани.

Четете още: Дуейн Джонсън - в режим на постоянна благодарност

Скалата пуска хорър филми на момичетата си за закуска

Бонд и Скалата, които знаят как да ни оправят настроението

Как посрещнаха Великден отвъд океана