Когато малката черна рокля срещне малката черна престилка

  • Сподели:
Когато малката черна рокля срещне малката черна престилка

Ежедневието на съвременната работеща жена е безкраен чек лист от задачи. И тъкмо отмята няколко точки, те магически се удвояват. Тя се стреми да бъде всеотдайна в семейството, успешна в работата, да отделя достатъчно време на приятелките си, да спортува, да изглежда добре...

Почти не й остава време за готвене и то от онзи тип готвене, което доставя наслада. То се е превърнало в поредното задължение от чек листа, практично заменено с поръчка на пица или готова храна.

А какво ще стане, ако тази работеща жена се чувства в кухнята уверена, красива и вдъхновена, а това я накара да превърне готвенето в свой приоритет?

За целта й трябва една елегантна черна престилка (почти като иконичната малка черна рокля) и няколко лесни рецепти за приготвяне на вкусна и здравословна храна у дома.

За да вдъхнови съвременната жена да готви с удоволствие, Olympus България създаде кулинарния сериал "Малката черна престилка". В него се разказва за натовареното ежедневие на една съвременна жена и за тайната на нейните кулинарни умения.

Рецептите са приготвени от Елена Петрелийска, финалист в първото издание на Master Chef България. В живота тя успешно съчетава работата си в семейния хотел в Огняново и много други проекти, а в сериала – здравословните продукти на Olympus с рецепти от кулинарни блогъри.

"Искаме да покажем на заетите жени как вкусната и здравословна храна може да се приготви бързо и забавно, как готвенето у дома може да бъде ритуал на удоволствието", разказва за идеята Елена.

Да сготвим нещо вкусно, но със страст и хубави продукти. Можем да постигнем страхотни резултати!

Вижте епизодите на "Малката черна престилка" в канала на сериала в youtube.com.

Когато малката черна рокля срещне малката черна престилка

Кулинарният сериал "Малката черна престилка" предлага лесни, бързи и здравословни видео рецепти за заети жени