Символична „първа копка“ на Simeonovo Alleys – ексклузивен комплекс между града и планината

  • Сподели:
Символична „първа копка“ на Simeonovo Alleys – ексклузивен комплекс между града и планината

Със слънчево настроение и много усмивки екипът на Unique Estates, инвеститори, партньори, клиенти и приятели се срещнаха на терена и поставиха вълнуващо начало на строителните дейности на луксозния комплекс в полите на Витоша! Тук, със страст и професионализъм, екипът на Simeonovo Alleys  ще изгради една истинска мечта за дом.

 

Специални гости на официалното събитие и символичната „първа копка“ бяха:

г-н Калоян Костадинов, изпълнителен директор на Simeonovo Alleys

инж. Теодор Петков, кмет на район „Витоша“, Столична община

г-жа Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates

г-н Цветан Костов, представител на “АТЕ ИНЖЕНЕРИНГ 2000”, главен изпълнител на обекта

арх. Власта Колева, представител на архитектурно студио VIArchitects

арх. Цветан Петров и арх. Васил Николов, представители на Ivo Petrov Architects

Йеромонах Пимен, Игумен на Германския манастир прочете тържествена молитва за много години, изпълнение със здраве и благоденствие.

 

     „Денят е изключително важен за всеки един от нас - екипа на Simeonovo Alleys, защото след дългия път на задължителна предварителна подготовка можем да открием официално строителната площадка и да се заемем с основната работа, а именно изграждането на тези неповторими по своя характер 20 къщи. Мога дълго да говоря за предимствата на живота в Simeonovo Alleys, но днес считам за по-важно да благодаря на всички професионалисти, които приеха да станат част от успеха на този проект. Благодаря ви и знам, че след 18 месеца ще се видим пак тук заедно, за да открием вече завършения комплекс SIMEONOVO ALLEYS.“ каза с вълнение Калоян Костадинов, изпълнителен директор на проекта.

 

Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, приветства гостите и сподели: „Винаги внимателно избираме проектите, които продаваме, защото нашата роля е да намерим перфектния дом, който да пасва на всеки наш клиент. Човек купува дом, за да бъде щастлив и обграден от природа, слънце и любимите си хора! Сигурна съм, че Simeonovo Alleys ще се превърне в новия дом на много щастливи семейства!“

Затвореният жилищен комплекс е разположен върху 20 000 кв.м слънчева площ. Проектът се състои от 20 самостоятелни еднофамилни къщи, зад реализирането на които стои екип от доказани професионалисти. За инвестицията е избрана живописна локация в Симеоново с невероятни панорамни гледки към града, защото тя дава възможност да бъде материализирана идеята за пространство, където животът да се случва в хармония с природата. Сгушени в подножието на планината, имотите ще осигурят на обитателите си едновременно простор, уединение, сигурност, спокойствие, но и независимост.

Всяка една от 20-те еднофамилни къщи е ситуирана в самостоятелно дворно пространство, а високите тавани на помещенията засилват чувството за простор и свобода.

Обитателите в комплекса ще разполагат с:

• професионално управление и поддръжка;

• просторна паркова среда с алеи с богато озеленяване;

• ограничен достъп;

• денонощна охрана;

• самостоятелни парцели от 550 кв.м до 1300 кв.м;

• комфортни разпределения с 3, 4 или 5 спални и кабинет

За повече информация можете да се обърнете към консултантите на Unique Estates или да се обадите на телефон 0882 300 612.

Повече за проекта и офертите можете да видите ТУК.