Никой не може да устои на сватбена рокля – дори и звездите

  • Сподели:
Никой не може да устои на сватбена рокля – дори и звездите

Оскарите през 2023 г. доказаха, че никой не може да устои на сватбена рокля – дори и звездите, които имат много възможности да носят екстравагантна рокля. 
Докато няколко години ярко розовото или ярко жълтото се появяват като "цвета на деня", за 95-ите награди на Академията знаменитости като Мишел Йео, Рууни Мара и Емили Блънт избраха бялото или цветът на шампанското, за да се координират още повече с цветът на килима. 

София Карсън и нейната прозрачна рокля на Giambattista Valli бяха предвестник на нещата, които предстоят. Роклята с падаща талия определено беше драматична и съчетана с огърлица на Chopard, състояща се от 122,49 карата изумруди и 92,57 карата диаманти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

Елегантната рокля Dior на Мишел Йео беше едновременно класическа и деликатна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)


Рууни Мара избра част от модната история за най-голямата вечер в Холивуд: архивна рокля есен/зима 2008 на Alexander McQueen. Дълга до глезена, с малък шлейф и масивно родословие, тя направи изявление. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rooney Mara (@rooneymaradaily)

 

Емили Блънт беше супер семпла в рокля с отворени рамене от Валентино, докато Минди Калинг внесе своя собствена промяна в стила в рокля на Vera Wang с изрязан корсет, обкостен по целия торс и отделени ръкави.


Хали Бери беше изящна в роклята си Tamara Ralph с цепка до бедрото и в известен смисъл доста романтична заради акцента в розите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)