Издателство ''ЕРА'' представя ''Не заспивай'' от Мегън Голдин

  • Сподели:
Издателство ''ЕРА'' представя ''Не заспивай'' от Мегън Голдин

Убийство, което тя не помни да е извършила. Убиец, когото не помни да е срещала. Липсата на спомени може да се окаже смъртоносна...

Лив Рийз се събужда в такси, но няма никаква идея как се е озовала там. Когато се опитва да се прибере в апартамента си, заварва непознати. Телефонът ѝ липсва, но открива у себе си нещо шокиращо – окървавен нож.

Ръцете ѝ са покрити с надраскани съобщения: НЕ ЗАСПИВАЙ.
Две години по-рано Лив е успешен журналист в популярно списание. А сега е изгубена и дезориентирана в Ню Йорк, който изобщо не изглежда така, както тя си го спомня.

По новините съобщават за убийство, при което кръвта на жертвата е използвана за надпис на прозореца: СЪБУДИ СЕ! Ужасена, Лив се пита какво ли е правила снощи... И защо не помни нищо от последните две години?

Лив е принудена да бяга, заради престъпление, което не помни да е извършвала. Но някъде там има човек, който знае какво е сторила... и ще направи всичко, за да я накара да забрави... завинаги.

Мегън Голдин е известен автор на трилъри. Преди това е работила като репортер в Близкия изток и Азия за Ройтерс и други медии.

Книгата може да бъде поръчана от тук.

Вижте още: Издателство ''ЕРА'' представя коледен дневник, в който да съхраните всичките си семейни, празнични спомени

Издателство ''ЕРА'' представя: ''Предложението'' от Никол Сноу

Най-продаваният исландски автор - Рагнар Йонасон и новата му книга "Северни стихии"

''Португалия – загадъчна и пъстра'' е новото попълнение от супер успешната серия за пътувания от издателство ЕРА