Ел Макферсън разкрива тайните на красотата си, която не се поддава на възрастта

  • Сподели:
Ел Макферсън разкрива тайните на красотата си, която не се поддава на възрастта

Догодина Ел Макферсън ще навърши 60, но често смайва последователите си със своя неподвластен на възрастта външен вид.

Австралийският супермодел приписва неостаряващата си красота на правилното подхранване на тялото си и добавките от естествени витамини.

Публикувайки в четвъртък в Instagram историята си, Ел сподели старо свое интервю от предаването Megyn Kelly по NBC, в което обсъжда диетата си и как изглежда толкова безупречно на петдесет години.

''Когато навърших 50 години, не се чувствах и не изглеждах много добре'' - каза Ел. "Забелязах, че кожата, косата и теглото ми... Просто не се чувствах жизнена, имах глад за захар и лошо храносмилане. И така, отидох при диетолога си и му казах: "Слушай, нещо не е наред, трябва да обърна внимание на начина си на живот. Диетологът ми обясни, че приемам много синтетични витаминини и ме постави на мощен мултивитамин, пребиотик и пробиотик на прах. Започнах да го приемам, защото бях малко недохранена, не спях много, не ядях достатъчно плодове и зеленчуци и пиех твърде много кафе.''

Това се случва, след като световноизвестният супермодел хвърли признанието, че никога не е обичала моделството, но е благодарна на бизнес възможностите, които то ѝ е донесло.

"Обичам да създавам образи, да продуцирам и да ръководя изкуството и да виждам как магията оживява и това беше прекрасно средство за мен, защото пътувах, бях независима и благодарение на това имах голям обхват на кариерата.''

''Щастлива, здрава, небесна кожа... Когато става дума за красота, винаги съм вярвала, че когато се чувстваш добре вътрешно, това се вижда и по кожата ти. Както всеки, и аз съм преживявала и двете страни на тази монета, така че когато не съм в най-добрата си форма, това често води до суха кожа. Това е интелигентен и проницателен сигнал от тялото ми, който ми казва да се обърна навътре към себе си. Непрекъснато се възхищавам на чудния замисъл на природата. Здравата, сияйна кожа е едновременно отражение на духа ви и на висшата интелигентност на природния свят, която се изразява чрез вас'', пише Ел в публикация.