Freywille: партньор на форума ''Her Health and Beauty''

  • Сподели:
Freywille: партньор на форума ''Her Health and Beauty''

Развълнувани сме да обявим първото си събитие ''Her Health and Beauty'', което обещава да бъде празник на красотата, здравето и грижата за себе си, както никога досега.

Една от многото ни мисии в High View Art, която до момента изпълняваме активно, е да подкрепяме жените, мотивирайки, насърчавайки и вдъхновявайки ги да бъдат най-добрата си версия, но и нещо повече - овластяваме ги да обичат истинската си същност и да почитат своята идентичност. Често в медийния пейзаж тази задача не е лесна, но верни на нашите убеждения, че любовта към себе си започва преди всичко отвътре, се справяме успешно. Като продължение на всичко дотук се роди идеята да отпразнуваме цялата тази движеща сила в ден, предназначен да подхрани тялото, ума и душата ви.

На 15 май 2024 г. High View Art има удоволствието да ви покани на ексклузивно събитие, посветено на здравето, красотата и благополучието на съвременната жена. 

В този уникален форум, който ще се проведе в София, в сграда Capital Fort - зала New York, ще съберем експерти и лидери от различни области, които ще споделят своите знания и опит, насочени към подобряване на живота и благоденствието на всяка дама. 

За да си осигурите място на това незабравимо събитие е необходимо да посетите сайта HerHealthnBeauty.art и да попълните кратка регистрационна форма.

FREYWILLE е емблематична компания за художествено създадени бижута.

Стойността на бижутата се определя предимно от сложните художествени дизайни и детайлната изработка на артистичния емайл. Формите се разработват от творците във FREYWILLE.

FREYWILLE съчетава художници, златари и специалисти в емайлирането. Логото отразява историята на марката FREYWILLE:

Михаела Фрай, виенска художничка, основава компанията през 1951 г.; ВИЛЛЕ означава семейството WILLE! Фридрих Вилле управлява компанията като предприемач и лидер, след кончината на Михаела Фрай през 1980г. Симоне Грюнбергер-Вилле създава и развива модерните дизайни и форми на бижутата.

Много от колекциите им отдават почит на известни художници, а интерпретациите им са уникални. Други колекции се основават на хуманистичната философия. Всяка е различна, но всички носят един общ елемент: ентусиазъм към чистото изкуство.

Сърцето на всяко бижу FREYWILLE е отличителният и артистично проектиран огнен емайл, който се нанася на много слоеве и след това се изпича. Необходими са до 100 ръчни стъпки, за да се получи деликатна и наситена с цветове пластина от огнен емайл, която след това се закрепва. Съвършената техника и уникалните цветове правят изделията да блестят със забележителен блясък.

Всички бижута FREYWILLE се изработват ръчно във Виена от майстори в бранша, които пазят тайната на процеса. Като страстни и опитни творци те гарантират, че уникалните бижута FREYWILLE са с най-високо качество.