Лазурносиньо: нюансът, който ще бъде звездата на пролетните тенденции при маникюра

  • Сподели:
Лазурносиньо: нюансът, който ще бъде звездата на пролетните тенденции при маникюра

Лакът за нокти в синьо е нюансът, който напомня на ясното небе и е идеален за тези, които са в настроение за пролетен маникюр.

Любим на звезди като София Ричи, Кристина Карпентър и Дуа Липа, нюансът е наречен в социалните мрежи Blueberry Milk Nails.

За да бъде маникюрът дълготраен, е важно да се грижите за ръцете си
Ако ръцете ви са сухи, както често се случва през зимата поради студеното време и многократните маникюри, нанесете възстановяващ серум и подхранващо масло, което трябва да се нанася за няколко минути. Ако се появят бели петна и други признаци, избягвайте да нанасяте лак за нокти поне няколко седмици и вместо това започнете заздравяващо и интензивно овлажняващо лечение. Когато ноктите отново изглеждат здрави и гладки, отстранете люспите и ги изпилете до желаната форма. Преди да нанесете избрания лак, не забравяйте винаги да нанасяте прозрачен основен слой, за да предотвратите оцветяването и пожълтяването. Накрая завършете с топ лак, който ще осигури блясък и най-вече по-голяма устойчивост.

Нокти с деним ефект, но в деликатен вариант
Ръцете са в центъра на вниманието напоследък, защото, подобно на бижутата и аксесоарите, те придават дори на най-обикновената и небрежна визия специален привкус. Ето защо лакът за нокти в нежен син цвят, напомнящ за светлите нюанси на плата от Генуа, т.е. дънките, е идеален за тези, които искат поп ефект, който в същото време не е прекалено захаросан.

Аu natural, с привкус
Джорджия Риа, в Instagram RaeLondonNails, се погрижи за ръцете на София Ричи. Достатъчно е да прегледате профила ѝ, за да разберете защо: тя е истински експерт в създаването на здрави, естествени, блестящи и най-вече супер шикозни нокти. Освен маникюра с гланц, който е нейната силна страна, тя предлага дизайни, които винаги са минималистични, но с цветен привкус. Като този, който използва лак за нокти в цвят керемидено, за да очертае тънки рамки върху розовочервена основа с контрастни жълти детайли.

Един различен френски маникюр
Ако не искате да се лишите от естествените нокти с бели връхчета, които напоследък се върнаха на мода благодарение на възраждането на модата Y2K, достатъчно е да нанесете слой лак за нокти с керемиден цвят след приключване на маникюра, за да придадете деликатни светлосини нюанси. За полупрозрачен ефект, като този на снимката, трябва само да разредите синия лак с капка прозрачна основа. Разбъркайте добре двата цвята и след това нанесете емайла, сякаш е топ лак.