Маникюрът Vanilla Chrome: най-горещата лятна тенденция

  • Сподели:
Маникюрът Vanilla Chrome: най-горещата лятна тенденция

Това лято един нюанс блести малко по-ярко от останалите: ваниловите хромирани нокти.

"Ванилово-хромните нокти са по-кремообразна, по-непрозрачна и опалесцентна версия на маникюра "Хейли Бийбър", казва маникюристката Стефани Стоун за POPSUGAR. "Основната разлика е в използвания бежов основен цвят."

Най-хубавото на този маникюр е, че се съчетава с почти всякаква прическа или грим и няма да влезе в противоречие с нищо в гардероба ви. Това го прави идеален за официални събития, работа или дори за почивка - универсалност в най-добрия случай.

 

Направата на ванилови хромирани нокти е доста проста. Първо, изберете кремав нюанс на лака - не бял - за да получите ванилия за основа, както и бяла хромова пудра, за да получите характерния блясък. След това нанесете два слоя от кремавия лак и запечатайте с топ лак, преди да използвате гъбичка, за да нанесете хромираната пудра върху всеки нокът. След като покриете всичките 10 пръста, запечатайте отново с още един слой топ лак.

Маникюрът Vanilla Chrome ще се справи добре за онези пролетно-летни поводи на открито, за елегантните и минималистичните дами.

В този клип може да видите и как да ви ги направят в салон.