Лесна и здравословна промяна за 2020!

  • Сподели:
Лесна и здравословна промяна за 2020!

Новата година носи със себе си и нови обещания, които освен пътувания и идеи за приключения, често засягат и нашето здраве. Да правим голeми стъпки в грижата за себе си става все по-лесно с напредването на технологиите.

Такива примери виждаме с опцията за фотоепилация в домашни условия или пък готвенето с уреди от ново ниво, гарантиращи по-здравословен начин на живот.

Не е задължително да мислите мащабно за новите обещания за себе си. Не са нужни резки промени в начина ви на живот, а точно обратното! Започнете с малките неща, онези ежедневни навици, които са неотлъчна част от живота ни.

Добър старт по пътя за подобряване на себе си е устната хигиена и преобразяване на начина, по който се отнасяме към почистването на зъбите. Честите посещения на зъболекарския кабинет и почистването с конец са само началото.

Има още по-лесен начин за поддържането на добра оралната хигиена и то у дома! Това е именно замяната на обикновената четка с електрически вариант. Електрическата четка за зъби е изключително ефикасен начин за постигане на положителни резултати в няколко различни отношения.

Освен подобрено почистване на зъбите, използването на електрическа четка намалява риска от зъбен кариес и позволява оптимално избелване само за няколко дни.

Електрическите четки за зъби са изключително подходящи за хора с чувствителни венци, коронки или брекети, тъй като повечето модели имат различни режими на работа.

Електроуредът също е подходяща опция за тези, които не отделят достатъчно усилия за тази задача, тъй като четката извършва в пъти повече движения отколкото бихме извършили с обикновена четка.

Алтернативният дизайн също позволява почистване на труднодостъпни места, които нормалната четка би пропуснала.

Последните няколко години маркираха появата на редица иновативни модели на пазара, пасващи на желанията и нуждите на всеки. Купуването на такава четка може да бъде сериозна инвестиция, но по-важното е, че инвестирате в здрави венци и сияйна усмивка!