Моите ритуали за красота: Лиса Боне

  • Сподели:
Моите ритуали за красота: Лиса Боне

На 55-годишна възраст Лиса Боне продължава да излъчва младост и красота. С безупречна кожа и жив блясък, тя с лекота се противопоставя на годините. Тайната ѝ да изглежда млада се крие в нейната отдадена грижа за кожата, здравословен начин на хранене и истинска наслада от живота. Нейната неостаряваща красота служи за вдъхновение на мнозина, доказвайки, че възрастта е само цифра, когато става въпрос за поддържане на младежко и завладяващо присъствие.

Тя използва кокосово масло като лосион за тяло.
Нещо толкова лесно достъпно като кокосовото масло може да замени много кремове и лосиони и да свърши работа също толкова добре. То може да поддържа кожата ви хидратирана и да облекчи признаците на възпаление.
Актрисата от "Пътят към Палома" казва, че харесва кокосовото масло, защото не съдържа агресивни химикали. "Използвам органично кокосово масло, което нанасям и върху тялото си", споделя тя. "То е просто и чисто. Защо да слагаш лосион за тяло, който има десет съставки, когато можеш да сложиш такъв продукт, който е от природата, ухае божествено и върши работа?"

Лиса поддържа веждите си естествени.
Преобразуването на формата на веждите има невероятната сила да извайва лицето ви, придавайки ви непреходен чар, който може без усилие да отнеме години или да придаде младежко излъчване. Боне казва, че обича да поддържа веждите си в естествената им визия.

"Веждите ми са естествени. Предполагам, че съм имала късмет. Ако прекалявате със скубането им, те може да не пораснат. Винаги съм ги поддържала доста плътни. Удивително е как веждите могат да променят лицето ти", казва тя.

Тя се грижи добре за чувствителната си кожа.
Боне признава, че кожата ѝ е доста чувствителна и е важно да подбира разумно продуктите за грижа, за да избегне раздразненията.

"Използвам доста активни продукти през нощта, за да поддържам клетките да се обръщат. Използвам скраб няколко пъти седмично. След това използвам няколко серума. Кожата ми е чувствителна, което изисква доста грижи от моя страна. Не съм от хората, които могат да заспят с грим, да се събудят и всичко да е наред", споделя тя.

Физическата активност не е за подценяване.
Редовните физически упражнения имат многобройни ползи за вашето благосъстояние и дори могат да помогнат за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. Актрисата споделя, че въпреки отличната си физическа форма, тя залага предимно на упражнения с ниска степен на натоварване.

"Моят фитнес са танците. Ходя на курс по африкански танци, за който буквално живея. Просто отидох един ден, а вече съм редовна седем години. Освен това тренирам пилатес два пъти седмично, йога веднъж седмично и ходя на фитнес два пъти седмично", казва тя.