Защото те обичаме, Анди!

  • Сподели:
Защото те обичаме, Анди!

64-годишната актриса и международен посланик на L'Oréal Paris излезе на модния подиум на шоуто на L'Oréal Paris "Le Défilé Walk Your Worth" като част от Седмицата на модата в Париж.

Анди Макдауъл показа самочувствие на подиума, носейки зашеметяваща рокля и демонстрирайки естествено къдравата си коса.

Актрисата бе облечена в рокля с мъниста в цвят шампанско с висока цепка, за да покаже, освен красиви бедра и зашеметяваща коса за второто си участие в модното шоу на марката за красота.

Звездата много пъти е говорила за решението си да остарее грациозно, след като спря да боядисва косата си по време на пандемията Covid-19 и буквално се върна към естествения си цвят.

''Аз съм на 64 и това е моментът от живота ми. Чувствам се щастлива. И исках да имам това преживяване да усетя какво е.''

Това със сигурност беше момент за запомняне, особено като се има предвид, че актрисата е открит защитник на стареенето и естествената красота в Холивуд.

Макдауъл спечели сърцата на мнозина, когато представи зашеметяващите си сиви кичури на премиерата на филма ''Анет'' в Кан миналото лято. Когато говори за положителните отзиви, които получи от феновете в интервю от септември 2021 г. за The Zoe Report , актрисата сподели откровени мнения за стандартите за красота, пред които са изправени жените, като същевременно разказа за опита си към възприемането на естествената си сива коса.

''Мисля, че жените са уморени от идеята, че остаряването не може да изглежда красиво. Мъжете остаряват и ние продължаваме да ги обичаме. И аз искам да бъда като мъжете. Искам да бъда красива, но не и да прецаквам себе си, за да бъда красива.''

Нейните дъщери, също актриси, Маргарет, на 27 г., и Рейни Куоли, на 32 г., винаги са я подкрепяли. 

Препоръчваме ви и: Сребърната ера на Анди Макдауъл

Хелън, Анди и тяхната магична енергия

Кейт Уинслет и правото да бъдеш себе си

Десет знаменитости, които са оставили естествения цвят на косите си

Жената - открила извора на младостта - Дженифър Анистън

Дженифър Анистън, която не съжалява за нищо