Звездната сватба на Надя Ферейра и Марк Антъни в Маями

  • Сподели:
Звездната сватба на Надя Ферейра и Марк Антъни в Маями

Виктория и Дейвид Бекъм, Салма Хайек и Лин-Мануел Миранда бяха дошли да отпразнуват двойката на събитието, което мнозина вече наричат "сватбата на годината".

През края на януари звездите пристигнаха в Маями за сватбата на модела Надя Ферейра и изпълнителя и автор на песни Марк Антъни в музея на изкуствата "Перес" в Маями. Двамата бяха запознати от общ приятел на събитие на фондация Maestro Cares, сгодиха се през 2022 г. и след вихрено осеммесечно планиране сключиха брак на 28 януари. 

Виктория и Дейвид Бекъм, Салма Хайек и Лин-Мануел Миранда бяха под ръка, за да отпразнуват двойката на това, което мнозина вече наричат "сватбата на годината".

"Имахме страхотен екип, който работеше с нас във всеки детайл", обяснява булката и бивша участничка в конкурса "Мис Вселена" процеса на планиране. "Марк и аз участвахме във всеки аспект", добавя тя, като отбелязва, че двойката е работила с NCIB Design, за да реализира визията си.

За самия сватбен ден Надя Ферейра носеше две нестандартни визии. "Те бяха изработени специално за мен от прекрасната Галя Лахав", обяснява тя. "Обичам роклите си. Когато проведохме първата си среща, обсъдихме какво си представям за специалния ден, а те ми представиха най-красивите скици, които оживяха по най-прекрасния начин."

Роклята ѝ за церемонията, Hunter gown, включваше изчистен корсет със сладко сърце и флорални бродерии, които се спускаха каскадно по обемната украсена пола от копринен тюл.

Междувременно роклите на шаферките бяха проектирани от близката приятелка на двойката Виктория Бекъм.

"Марк, Дейвид и Виктория са приятели от дълго време", отбелязва Надя."Роклите бяха в този великолепен нюанс на тъмносиньото и тя ги направи с толкова много любов. Безкрайно съм ѝ благодарна."

Марк носеше костюм по поръчка от Dior Men.

В началото на церемонията бащата на младоженеца Марко Фелипе Муниз отведе булката до олтара, докато на заден план звучеше версията на Марк на песента на Питър Гейбриъл "The Book of Love". Кметът на Маями Франсис Суарес, който е близък приятел на Марк, води церемонията, а отец Хорхе М даде благословията си на двойката.

"Церемонията беше всичко, за което съм мечтала, и дори повече", казва Надя. "В залата имаше толкова много любов и добронамереност."

Службата беше последвана от вечеря с меню, включващо парагвайски ястия в чест на културата на Надя. След вечерята булката се преоблече във втора визия на Galia Lahav, наречена Jill. Изработена от тъкана прежда и коприна, заедно с ослепителни преливащи се украсени пайети и пера, мини роклята беше перфектната парти визия и подходяща за танци през нощта.

Първи за забавлението на вечерта се погрижиха Анджело Паган и неговият бенд, последвани от DJ Xtreme и DJ Cassidy - чиито плейлисти несъмнено включваха повече от няколко хита на Марк Антъни.