Бизнес съветите на Дженифър Лопес

  • Сподели:
Бизнес съветите на Дженифър Лопес

Свикнали сме да представяме Джей Ло в светлините на модата, блясъка и красотата, но този път ще си говорим за бизнес каузите на г-жа Афлек.

Дженифър Лопес демонстрира бизнес шик, облечена в елегантен бял костюм на Fendi, докато присъства на събитието Grameen America's Raising Latina Voices, проведено в Backlot, в Universal Studios, Лос Анджелис.

Бен Афлек също присъства в залата, за да подкрепи съпругата си, която говори пред 400 латиноамерикански предприемачи и популяризира най-новия си филантропски проект, партньорство на Limitless Labs с Grameen America, който има за цел да даде възможност на латиноамериканците да развиват малък собствен бизнес.

''Растейки, видях колко е трудно за хора като мен, латиноамериканци с ниски доходи, особено жени, да получат достъп до капитал'', сподели Дженифър с публиката. ''Всъщност оставаме с 60% по-малко вероятност да получим заеми от национални банки и това е фундаментално несправедливо и неамериканско. Това е в разрез с мантрата за американската мечта. Ето защо съм тук днес, заедно с Грамийн, за да променим това."

Звездата от ''Marry Me'', заяви, че ще ''направи това обещание реално за всички''.

''Хората, които приличат на мен или идват от места като това, от което произлизам аз, трябва също да имат възможност да заемат пари, за да започнат собствен бизнес и да сбъднат мечтите си. Никога не се отказвайте. Слушайте интуицията си, но бъдете силни. Бъдете мили, но бъдете и решителни. Бъдете щедри, но бъдете и твърди. Бъдете грижовни, но и професионалисти. Бъдете отворени, но имайте граници. Преди всичко - бъдете честни. Нямаме нужда от подаяние, имаме нужда от протегната ръка.''

Дженифър, която споделя 14-годишните близнаци Макс и Еме с бившия си партньор Марк Антъни, също сподели ''най-добрия съвет'', който може да даде на децата си: ''Можеш да бъдеш такъв, какъвто вярваш, че можеш да си.''

И за финал: ''Открийте това в себе си и не се отказвайте. Учете се от хората, които са го постигнали, след това грабнете идеите им и ги обновете, усъвършенствайте и ги направете свои. Слушайте родителите си, ние не сме чак толкова невежи, за колкото ни мислите, когато сте на 14."