Дженифър Лопес обявява първия си албум от осем години насам

  • Сподели:
Дженифър Лопес обявява първия си албум от осем години насам

"Това съм аз... сега" ще бъде хроника на емоционалното и духовно пътуване на певицата през последните две десетилетия.
Дженифър Лопес обяви, че новият ѝ музикален проект "This Is Me... Now" ще излезе през 2023 г. Това ще бъде първият пълнометражен албум на певицата от осем години насам.

Заедно с видеоклип, който я показва в епохата на "This Is Me Then" преди 20 години, преобразяваща се в днешната Джей Ло, тя публикува списък с песни, който включва заглавия като "Dear Ben Pt. II", вероятно продължение на "Dear Ben" от предишния албум.

"Предвещавайки нова музикална ера за Дженифър Лопес, "Това съм аз... сега" е хроника на емоционалното, духовно и психологическо пътуване, което тя е предприела през последните две десетилетия. Емоционално суров и честен проект, различен от всички, които е създавала досега, тя пише и пее за живота и преживяванията си, които ще резонират с всички нас. Освен това тези автобиографични истории, за които е албумът, ще доведат до други много лични проекти, които ще бъдат издадени през следващата година."

Описано е също, че записът ще засегне темите за трудното детство на Лопес, неуспешните ѝ връзки и "невероятното емоционално пътуване, на което е била подложена. 

''Този албум е философия и размисъл. Той е за надеждата, вярата и истинската любов, която никога не умира", завършва изданието.

Ето и списъка с песни:

1. This Is Me … Now

2. Be Yours

3. Mad in Love

4. Can’t Get Enough

5. Rebound

6. not. going. anywhere.

7. Dear Ben pt. ll

8. Hummingbird

9. Hearts and Flowers

10. Broken Like Me

11. This Time Around

12. Midnight Trip to Vegas

13. Greatest Love Story Never Told

Наскоро певицата сподели пред Vogue, че албумът ще бъде "най-честнният проект, който някога е правила", и заяви, че се надява да създаде свят, който да се съчетава с музиката, подобно на "Стената" на Pink Floyd, но с акцент върху любовта.

През 2002 г. Лопес е в центъра на попкултурата. Независимо от това, в каква посока се колебаеха коментарите на широката общественост, родената в Бронкс певица беше навлязла във всички сфери на развлекателната индустрия (вече с два албума и няколко главни роли) и още повече разпали интереса на медиите по себе си, когато я свързаха с колегата ѝ Бен Афлек.

Преди точно 20 години третият студиен албум на Лопес с 13 песни, "This Is Me... Then", се появи на пазара и даде път на хитове като "Jenny From the Block" и "All I Have" да оглавят класациите.

Комплектът включваше и гореспоменатата песен за романса на Бенифър ("Dear Ben"), като на обложката на диска имаше посвещение за актьора, в което му се благодари за вдъхновението за записа.

"Когато се върнете назад и чуете това, усещате чистотата и любовта там", каза Лопес в интервю за Apple Music през 2021 г. "Някои неща остават завинаги", добави тя. 

Тези дни Дженифър изтри всичките си публикации от Инстаграм, оставяйки само три, сред които е и обявяването на новия албум. Може би това решение следва да се тълкува като започване на чисто, отваряне на нова страница, в която старите спомени нямат място.