Четири оригинални идеи за бебешки подарък

  • Сподели:
Четири оригинални идеи за бебешки подарък

Появата на новородено е щастлив повод не само за новите родители, но и за близките приятели и роднини на семейството. Изборът на подарък за бебето обаче може да се превърне в истинско предизвикателство за хората, които нямат много опит с децата, а и не само. Изисква се време и търпение, за да намерите нещо оригинално и функционално, което да харесате, както вие, така и родителите на бебето. А след като го откриете е нужно да го опаковате и да изберете подходяща поздравителна картичка, която да надпишете красиво и четливо... Накратко, избирането на бебешки подарък изобщо не е лесно като детска игра. Ние отлично знаем този факт, затова сме ви подготвили кратък списък с 4 оригинални бебешки подаръка, подходящи за всякакъв повод. Да, включително и за Коледа. 

Уникална подаръчна кутия

Канени сте на бебешко парти, но нямате време или възможност да обикаляте магазините за подарък? Представяте ли си колко хубаво би било, ако има някой, който разбира от тези неща и ви помогне с избора, а след това да опакова подаръка и да го изпрати на получателя? За щастие на българския пазар вече има компания, която може да направи всичко това вместо вас. От помощта при избора, до опаковането, надписването на картичката и изпращането на подаръка по куриер.

Това е българският бранд boom baby box., който предлага подаръчни кутии за бебета, селектирани, изработени и опаковани с прецизност до най-малкия детайл. С всяка направена поръчка, брандът предоставя на клиентите си бонус – авторска поздравителна картичка, която може да бъде надписана и изпратена заедно с подаръка на избран от тях адрес. Всяка кутия съдържа комплект от висококачествени дрешки, аксесоари и други внимателно подбрани продукти за бебета и малки деца, които могат да бъдат прекрасен и, най-вече, неповторим подарък за различни поводи. Тук е мястото да отбележим, че всяка подаръчна кутия на марката е уникална и се продава в един единствен брой. Това означава, че вашият подарък ще бъде не само оригинален, но и уникален и неповторим!

Повече за подаръчните кутии можете да откриете ето тук.

Комплект арт карти за визуална стимулация

Знаете ли, че според научните изследвания ретината при новородените не е напълно развита и те не могат да различават определени цветове и нюанси? Затова е препоръчително на тях да им се показват висококонтрастни, черно-бели илюстрации с остри очертания и ръбове, които е установено, че стимулират зрителната система на бебето до 12 месеца. Тези изображения не само спомагат за правилното развитие на зрението на малките деца, но също така ги успокояват и дори забавляват. Освен това задържат вниманието на бебето много по-дълго, отколкото един ярък едноцветен предмет, в който няма контрастиращи цветове. От boom baby box. са запознати с този малко известен факт и са създали свои авторски арт карти за визуална стимулация на бебета, които са може би най-стойностният подарък, който можете да направите на едно новородено.

Може да избирате измежду шест колекции карти. Колекция „Геометрични мотиви“ включва 10 карти с черно-бели изображения за развитието на фокуса и въображенито на новородените. След време, когато бебето порасне, те се превръщат в чудесен помощник в ученето на различни геометрични фигури. Останалите пет колекции на boom baby box. са посветени на многообразния животински свят. Всяка една от тях включва 10 двустранни карти със симпатични черно-бели и цветни илюстрации на различни видове животни – морски, горски, Сафари, домашни любимци и животни от фермата. Тези карти са създадени така, че да “растат” заедно с детето. От едната страна животните са черно-бели и са подходящи за визуална стимулация до 12-месечна възраст. От другата страна те “оживяват” в ярки и пъстри тонове, защото около шестия месец зрението на бебето се усъвършенства все повече и цветните изображения вече започват да привличат вниманието му. По този начин картите „се превръщат“ в образователни и помагат на малките дечица да учат докато играят.

Картите от всички колекции на boom baby box. са отпечатани върху плътен и здрав картон и са ламинирани със специално матово покритие, за да се избегне риска от прегъване или намачкване. Те имат заоблени краища, за по-голяма безопасност, и са опаковани в компактна дизайнерска кутийка, за по-лесно съхранение. Заинтригувахме ли ви с това нестандартно предложение за бебешки подарък? Почакайте да ви покажем следващия продукт.

Повече за арт картите можете да откриете ето тук.

Коледни фото карти

Както сами се досещате, този продукт от списъка ни е може би един от най-подходящите за коледен подарък за бебе. Също така и за мъничета, които са се родили в дните около празника. Какво представляват тези карти? Това са фото карти и карти за визуална стимулация в едно на българския бранд boom baby box.. Комплектът носи името „Моята Коледа“ и включва 10 броя двустранни карти. От едната страна на всяка карта оживяват красиви, цветни илюстрации, които пресъздават любими моменти в подготовката за празника. Тук, под всяка картинка има празно поле, където може да напишете датата, а след това да поставите картата до бебето или малкото дете и да запечатате всеки момент от коледните празници със снимка. От другата страна, картите са с черно-бели илюстрации с коледни мотиви, които родителите могат да показват на своето бебе във времето, посветено за игри. Тази серия карти също са подходящи за стимулиране на зрителната система, за развитие на фокуса и въображението на бебетата. Ако това предложение ви харесва и вече дори знаете на кое детенце искате да го подарите – побързайте, защото интересът към картите „Моята Коледа“ е голям, а количествата са ограничени.

Карти за важните коледни моменти може да намерите като посетите тази връзка.

Меко одеялце

Всяко бебе се нуждае от нежна и топла прегръдка. А такава, освен мама и татко, може да му даде също и едно меко одеялце. Ако се спрете на това предложение за подарък, тогава трябва да имате предвид някои специфични изисквания. Например, търсете леко и фино на допир одеяло, изработено от естествени материи като 100% памук. Брандът boom baby box. предлага чудесно разнообразие от цветове и материи на висококачествени български одеялца за бебета и малки деца. Един от моделите на марката представлява очарователно нежно плетиво на фини дупчици. Той се предлага в седем различни цвята – Lemon, Pink, Green, Sky Blue, Royal Blue, Beige и Cappuccino. Другият модел на boom baby box., който ние харесваме е тяхното двулицево одеяло Stars. То е изключително меко, нежно и приятно на допир, защото е изработено от комбинацията памук и кашмир. Десенът на този модел неслучайно е подбран в черно-бялата гама, защото брандът отлично знае, че тези два цвята привличат погледа на бебета до 12 месеца и спомагат за развитието на фокуса и въображението им.

Всички предложения за различни видове одеалца, можете да разгледате ето тук.

Кои са boom baby box.?

Това е малък семеен бизнес за качествени бебешки продукти и подаръци, които се селектират, съчетават и опаковат с много старание и любов. Мисията на бранда е да улесни процеса по избор на подарък за бебето като предлага уникални подаръчни кутии за новородени и авторски продукти за бебета и малки деца. Защо уникални? Защото създателите на boom baby box. вярват, че всяко дете е уникално и различно и заслужава такъв подарък. Брандът се стреми  да подкрепя българското производство, затова в тяхното портфолио присъстват подбрани продукти, както на чуждестранни, така и на родни производители. Отделно, или в комплект към всеки подаръчен сет, boom baby box. предлагат и авторски образователни карти за бебета с висококонтрастни изображения, които доказано стимулират зрителната система на мъниците и им помагат по-лесно да опознаят света, който ни заобикаля. За хората зад бранда boom baby box. е важно да бъдат социално отговорни. Затова всеки месец тази малка семейна компания дарява 5% от продажбите си за различни благотворителни каузи свързани с деца в нужда. 

 

За поръчки или повече информация за продуктите на марката, посетете сайта www.boombabybox.com