Коледните подаръци за нея

  • Сподели:
Коледните подаръци за нея

Независимо дали ще пазарувате за някой роднина, близък приятел или за самите вас - тези идеи за коледни подаръци ще ви помогнат в най-подходящия избор, с който автоматично ще си спестите вторачването във витрините. Помислили сме за красотата, грижата за самочуствието, но и за практичността и удобството. Не на последно място в статията ще намерите и онзи подарък, който да зарадва и най-претенциозната половинка. 

Хайде, нека започваме коледното си beauty пътешествие.

Когато си помислим за  утвърдени традиции в козметичната индустрия има едно име, което излиза крачка пред останалите - Estée Lauder. За най-очакваното време от годината за мнозина - предстоящите коледни празници, Estée Lauder са подготвили специален празничен комплект, който включва няколко различни продукта. Това е добре, ако половинката или приятелката ви не може да се спре само на едно желание и има дълъг списък от такива. Червило - имаме го! Спирала - тук! Две палитри с грим - два пъти ''да'', вътре са! Целият този лукс събран в перфектната чанта. Черният петък може и да е в миналото, но червеното ще бъде винаги на мода.

 https://douglas.bg/gift-set-estee-lauder-blockbuster-060662

Често говорим за това, че обичаме да знаем от къде идва храната ни на масата и с какъв произход е тя. Не бива тогава да сме безразлични какъв продукт нанасяме върху кожата си. До колкото ми е известно отговорни за този продукт на Guerlain са пчелите. Марката си партнира с ЮНЕСКО по амбициозна програма, която осигурява обучение на 50 жени пчелари от различни био сфери за пет години. Усилието има за цел и повторното заселване на, забележете, 125 милиона пчели до 2025 г. Помагаме и на климатичните изменения, употребата на пестициди и популацията на медоносни пчели. А след като обучението приключи, Guerlain ще оборудва всеки участник с 50 кошера и местни рояци в родните им страни. На мен това ми стига, за да искам да бъда мъничка част от тази страхотна инициатива. Ако вашата сестра, майка или приятелка е фен на топлите напитки и златните буркани с мед - значи и тзои сет ще ѝ достави удоволствие. С една картичка носеща мило послание ''Ти за мен си вълшебна!''.

https://douglas.bg/guerlain-abeille-royale-060994-

 

Ако с вас си приличаме значи и вие харесвате, когато козметичните ви продукти са прибрани прилежно в несесер. Много обичам несесери. Хубавото при тях, е, че когато изразходите продуктите било то за лице, коса или тяло, животът на несесера ви продължава.
Можете да го използвате както и за пътуване, така и когато ходите на плаж.
Спряла съм се на този сет от Biotherm, поради описанието, че е за нормална кожа, но има същата разновидност във вариант за суха кожа. И да, отново е с така любимият на сърцето ми несесер. С радост като плюс откривам, че комплектът съдържа измиващ гел за всекидневна употреба. В студените месеци не е желателно да измиваме лицето си единствено с помощта на вода и сапун, тъй като по този начин допълнително изсушаваме кожата си.

https://douglas.bg/gift-set-biotherm-aquasource-holiday-set-60746

Намирам възможността жена да притежава повече от един аромат към beauty&wellness рутината си, за повече от необходима. Не обличате всеки ден едни и същи дрехи, нали? По същия начин стои въпросът и с парфюмите - хубаво е да разполагаме с няколко, за да можем да ги сменяме и редуваме според настроенията и сезоните. Така например за този сезон отрих супер секси бутилката на Yves Saint Laurent, а закачката с името Mon Paris много ми допада. Знаете ли например, че Mon Paris веднъж може да означава - Моят Париж и другата му същност е Моят залог?  Ако сте сред онази половина от човечеството, която държи мини флакон в дамската си чанта за специални, а и ''спешни'' случаи, то вашият залог е този

https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/mon-paris-parfjumna-voda-za-zheni/p-581582/

Екипът на High View Art ви пожелава весели и споделени празници!